24 de metode prin care puteti ajunge la mine – partea II

Dupã cum am promis, continuarea post-ului trecut:

13. la ce se gandesc fetele – La tine.

14. stilou teleshopping – Asta trebuie sã-l pun pentru cã minim de 2 ori pe sãptãmânã cineva cãutând stiloul de la teleshopping ajunge pe blogul meu. Ce fel de stilou-minune apare la teleshopping, vã rog, luminati-mã, dacã stiti, sã nu mã mai tot minunez cã sute de oameni cautã un nenorocit de stilou? (plus cã, dacã e de la teleshoping, vreau sã stiu cât mai repede despre ce e vorba, sã apuc sã-mi iau si eu pânã nu se terminã:)) )

15. ce este cogeacul? – Chestia aia pe care o sugeai si o lingeai când erai mai mic(ã).

16. date secrete animale – Cu sigurantã animalele stocheazã datele lor secrete pe internet:))

17. daca ar fi sa alegi o singura bautura ce ai alege..tequila – Oare n-ar fi mai simplu sã cauti doar tequilla? Zic si eu… nu stiu…

18. masturbare varsat de vant – Se pare cã existã adolescenti îndeajuns de metrosexuali încât sã-si facã probleme în legãturã cu urmele lãsate de vãrsatul de vânt pe pielea… lor în cazul în care se masturbeazã, de asta cautã constiinciosi pe net sã gãseascã forumul vãrsatilor de vânt, sã poatã cere sfaturi. Bravo, tovarãsi! Mai rar cetãteni ca voi!

19. cum recunosti daca fumeaza plante etnobotanice – Îi creste pãr pe limbã si urechile i se umplu de pene. Aceste simptome trec cam într-o sãptãmânã dacã sunt netratate sau în 7 zile, dacã sunt tratate cu spirt (pentru problema pãrului de pe limbã, spirtul trebuie înghitit… în jur de 100 ml, de câte 3 ori pe zi). Succes, sã mã tineti la curent cu rezultatele!

20. cum sa nu iti miroasa vaginul in timpul actului sexual – Îl rogi frumos înainte: ,,Nu te supãra, ai putea sã nu-mi mirosi vaginul în timpul actului sexual?”. Si gata, problem solved!:)

21. rezumatul criticilor mei – Wow, absolut genial! Asta tre s-o caut si eu, poate existã cineva de care eu nici nu stiu care cu asta se ocupã. Ia criticii si îi indosariazã si o datã pe lunã scrie un raport cu rezumatul a ceea ce s-a întâmplat în luna aia, în ceea ce priveste criticii.

22. cum recunosc un rocker? – Care dintre ei? Mai dã ceva detalii, cã nu-ti pot spune asa, stiind doar atât…

23. imagini tampoane in pizda/ pizde menstruate/ youtube femei cu tampoane in pizda – Doamne, habar n-aveam de fascinatia asta a bãrbatilor pentru menstruatie. Serios, dacã noi nu vrem sã vedem imagini si filmulete de genul, nu vã face un pic sã vã puneti întrebãri legat de de ce le-ati cãuta voi?! Si chiar nu vreau sã stiu ce ati gãsit!

24. pizde moderne – Asta chiar am cãutat-o dupã aia, de curiozitate, sã vãd ce gadgeturi si robotzoaice îmi apar, dar incredibil… NIMIC! Nici mãcar dacã cauti cu ghilimele! nu-mi apar nici mãcar ceva pitzipoance moderne ce-si aratã chilotii pentru pozã! NIMIC! Mã dezamãgeste internetul românesc, ne credeam mai perversi.

De cand am scris blogul de mai sus(sapt trecuta), s-a mai cautat si (erau prea misto sa nu le pun si pe astea aici): ,,singularul pentru kiwi„; ,,pizda vaginala„; ,,pisici beate„; ,,poza cu mosneag cu pula mica„; ,,jocuri cu paini, picioare si lac„; ,,cate feluri de pizda sunt„.

Îmi dau seama cã eu încã n-am ajuns nici pe departe sã pãtrund profunzimile mintii umane, deci, vã rog, simtiti-vã liberi sã împãrtãsiti si alte cãutãri de genul, în speranta cã o sã ajung la un moment dat sã fiu realistã în ceea ce priveste oamenii:D

17 răspunsuri so far »

 1. 1

  Gia said,

  e 3 a.m. si rad cu lacrimi.

  la mine e babelul cautarilor, insa mai nou cauta cineva cu o obsesivitate de invidiat (cum sa construiesti o) pizda artificiala.

 2. 2

  Utopian said,

  Hihihi… eu la asa ceva ma gandeam ca incercau sa gaseasca in momentul in care au cautat la mine ,,pizde moderrne”, da’ se pare ca internetul nu are asa ceva:))

  În schimb, pizde artificiale sunt din belsug, ca stiu ca acu vreo luna m-am crucit pe net cand am vazut pe ceva site cu chinezisme ca vindeau o chestie numita fleshlight:

  Probabil, avand in vedere ca a trecut ceva vreme de atunci, acum incep sa apara variantele mai ieftine, facute in casã:))

 3. 3

  Gia said,

  ce ciudata e :))

  am si eu cateva aici, nu le-am mai notat de ceva vreme:

  http://giapapadia.wordpress.com/2009/11/13/un-nou-episod-gugal-si-asta-e-doar-o-parte/

  in alta ordine de idei, „obsesivitate” nu cred ca era un cuvant :))

 4. 4

  thecreatrix said,

  la mine se cauta „pizde moi”.

  astept sa se caute „pizde tari”.

 5. 5

  Utopian said,

  Eu dupa ce am vazut la Gia cautarea ,,pizde ravasite” deja astept cautari de-ale heavy, nu de-alea gen ,,pizde tari”.

  Astept ceva ,,pizde purulente”, ,,pizde salbatice”, ,,pizde infecte”, ,,pizde plicticoase” si alte minunatii de genul. Chiar… incep sa cred ca ,,pizde” e cel mai cautat cuvant de pe internetul romanesc:))

 6. 6

  la mine se cauta in ultimile zile „nam bani nici deun cartof”. Poetic, nu?

 7. 7

  thecreatrix said,

  Deea, cred ca eu am dat search-ul asta. hahahahahhaha.

 8. 8

  Utopian said,

  La mine s-a mai cautat „evolutia pietei pastei de dinti pentru animale”, ,,boschetar a cerut sex”, ,,cum se aranjeaza o vitrina de cofetarie poze” siiii ,,cele mai mari lucruri scoase din vagin” (rãspunsul lui Liviu: copiii!!! :)) )

 9. 9

  oanaclara32 said,

  Pentru ca ma amuz copios pe blogul tau, m-am gandit ca meriti un premiu. :)
  http://diversediversificate.wordpress.com/2010/03/31/764/

 10. 11

  EO said,

  la 15, cogeac si sugiuc sunt unul si acelasi? :)

  la 20, mie nu mi-a iesit, oricat am fost rugat :D

 11. 14

  razvanserbu said,

  Excelent…
  Am si eu parte de asa ceva desi recunosc ca nu am mai avut timp sa-i urmaresc, dar am scris un post mai de multisor. Daca te intereseaza ce mai cauta lumea gasesti aici:
  http://razvanserbu.wordpress.com/2009/01/28/care-mai-treci-pe-aici-bre/

 12. 15

  anemona said,

  fara cuvinte……….

 13. 16

  ana dobrescu said,

  Ti-ai propus o enumerare exhaustivă? nu am mai ras demult asa ,multumesc :)


Comment RSS · TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: