Top 10 anii ’90

600px-US_90.svg

Acum cã am terminat si cu masteratul si cu cãlãtoritul, dupã cum am promis, revin la bloguri. Cum nu puteam dormi azi-noapte, mi-a trãsnit prin cap o melodie a anilor ’90… si dupã aia încã una, si încã una, si tot asa…

Si dacã tot mi-am amintit atâtea, m-am gândit sã fac un top personal al melodiilor amintite din ani ’90. Pe Backstreet Boys vã anunt de pe acum cã n-o sã-i precizez, cã mi se pãreau prosti, prefãcuti si de o frumusete medie (adicã normal de frumosi) toti, si varã-mea, care era adolescentã pe vremea aia, îmi zicea cã n-am gusturi la bãrbati (bineînteles, ea îl iubea pe Nick).

Încã ceva, n-am adãugat decât melodii care azi se mai difuzeazã foarte rar, deci am omis Cranberries-Zombie, Prodigy-No Good si Sinead O’Connor – Nothing compares to you.

Asadar:

10) Spice Girls – Wannabe (1996). Cred cã a fost singura trupã de fete care chiar mi-a plãcut, cã erau tare vesele, si-mi plãceau toate mai putin Mel C, care consider si în ziua de azi cã este o vacã.. asa… fãrã motiv… A… si mi-a plãcut tare videoclipul lor de la ,,Viva forever„, de când s-au despãrtit… Aveam 11 ani si eram usor impresionatã de zânitze:)

9) No Mercy – Where do you go (1996). Ei, dupã mine, boyband-ul ãsta a fost zã shit în anii ’90, nu Backstreet Boys. Backstreet Boys arãtau a bãieti de bani gata cãrora le-a fãcut tata formatie. Astia arãtau a 3 latino drãguti care cântã pentru cã ei chiar suferã, si, ca bonus, doi dintre ei erau gemeni:D

8) Soul Asylum – Runaway Train (1992). La asta plângeam de fiecare datã când vedeam videoclipul. Ba mai mult, dezvoltasem o fricã patologicã: refuzam sã o astept pe mama afarã din magazin, de fricã sã nu vinã vreo nebunã cu masina si sã mã fure. Oricum, am înteles cã au fost gãsitit multi dintre copiii din videoclipul ãsta, ceea ce îl face si mai de apreciat.

7) Terrence Trent D’Arby – Delicate (1993). Asta e tipul care cânta si ,,Sign your name„, si de care am fost eu îndrãgostitã o parte din anul 1993. Ah, si pe melodia asta când eram micã dansam în fata oglinzii încercând sã imit dansul negresei din videoclip.

6) Youssou N’Dour feat. Neneh Cherry – 7 seconds (1994). Asta intrã în categoria videoclipurilor care mi-au rãmas în minte si la care mã întristam tot timpul, fãrã sã-mi explic exact de ce (alãturi de videoclipul de la Cranberries-Zombie, care încã consider cã era cel mai traumatizant videoclip de la vremea aia)

5) Michael Jackson – Black or white (1990). Desi am zis cã nu pun decât melodii care nu prea se mai difuzeazã, am adãugat-o si pe asta, pentru cã, în afarã de anul ãsta, dupã moartea lui Michael Jackson, în rest n-am prea auzit-o difuzatã de foarte mult timp. Stiu cã atunci când eram micã mã uitam în prostie la videoclipul ãsta, si asteptam sfârsitul pentru cã mã strãduiam sã retin în ce ordine vin oamenii care se schimbã… gen chinez gras, negresã, roscatã, negru… si pierdeam sirul.. Si data urmãtoare când vedeam videoclipul o luam de la început

4) Culture beat – Mr. Vain(1992), 2 Unlimited – No limits si La Bouche- Be my lover(1995). Nu m-am putut hotãrî între ele, cã sunt cam acelasi gen. Încã mã mai mir cum de mama nu mã lãsa sã ascult Faithless, pentru cã ,,a aflat ea ce înseamnã aia”, dar mã lãsa sã mã uit la videoclipuri dezmãtzate cum sunt astea, cu orgii, sado-maso si jocuri de noroc…

3) Inner Circle – Sweat (A la la la la long) (1992). Caseta cu inner Circle a fost prima pe care au cumpãrat-o ai mei dupã ce ne-am ajuns si noi si ne-am cumpãrat casetofon (yeah, we were soo cool). Abia acum când am ascultat melodia mi-am dat seama cât erau de porno versurile: ,,Girl I want to make you sweat/ Sweat till you can’t sweat no more/ And if you cry out/ I’m gonna push it/ Push it, push it some more” (Whoa, ce chestii ascultam în copilãrie!!!:o… Eu întelegeam la vârsta aia ,,I’m gonna buship, buship some more”… si credeam cã e un fel de ,,I’m gonna rap some more”, adicã ceva fel de a chefui de-a jamaicainlor:) )

2) Ace of Base – All that she wants (1992). Si acum încã stau si mã mir de cât de minunati erau anii ’90: important era sã ai voce, nu sã fii frumoasã si sã ai cât mai putine haine. Tipele din formatia asta sunt destul de sobre si destul de normale ca frumusete… Cu toate astea, stiu cã mie mi se pãreau cele mai extraordinare fiinte din lume la vremea aia.

1) Rednex – Cotton Eye Joe (1994) (a.k.a. Catnai Gio). N-am gãsit variantã mai bunã pentru videoclipul original, dar oricum, cred cã asta e cea mai gresit cântatã (mispronounced… n-am gãsit alt echivalent al lui în românã) melodie din toate timpurile. Stiu cã mã certam cu copiii din fata blocului, cã ei ziceau cã e ,,Catnai Gio, Catnai Gio, ai bine merid lon tango” si eu ziceam cã e ,,long tango”, cã ,,lon” nu înseamnã nimic în englezã, cã eu stiam, cã luam ore de englezã… Prin urmare nu putea fi decât ,,long tango”, care eu presupuneam cã era dansul ãla specific.

Astept reactii, sunt curioasã dacã vã mai amintiti melodiile astea sau dacã vã mai amintiti si altele de care eu am uitat. Dacã-mi amintesc destule videoclipuri, o sã fac si un top 5 cu cele mai memorabile videoclipuri din anii ’90:)

LATER EDIT(S) – aici vin toate melodiile de care ne amintim ulterior:

Mr. President – Coco Jumbo (1996) – Miss D
Peter Andre – Mysterious girl (1995)
Prince – Cream (1991) –Miss D (nu reusesc sã-i gãsesc un videoclip satisfãcãtor pentru link)
Genesis – I can’t dance (1991)
Los del Rio – Macarena (1993)
Maxx – Getaway (1994) – Xelomon
Ricky Martin – Maria (1995) – Xelomon
Dr. Alban – It’s my life (1992) – Xelomon
Roxette – Joyride (1991)
Lou Bega – Mambo No. 5 (1999) – d.orin
Snow – Informer (1992) – Miss D
Shaggy – Oh Carolina (1993) – Miss D
Aqua – Barbie Girl (1997) – Miss D
Toni Braxton – Unbreak my heart (1996) – Xelomon
East 17 – Alright (1993) – Xelomon
C-block  – So strung out (1996) – Xelomon
Emilia – Big big world (1998)
Real McCoy – Love and devotion(1995)
Mo-Do – Eins Zwei Polizei (1994)
Ini Kamoze – Here comes the hotstepper (1994)
Right Said Fred – I’m too sexy (1992)
En Vogue – Free your mind (1992)

75 răspunsuri so far »

 1. 1

  missdeianeira said,

  L-ai uitat pe Coco Jumbo, bai… ca sa nu mai vorbim de alti doi clasici in viata (inca) bon jovi si brian adams care au animat cu baladele lor zeci de reuninuni si zile de nastere. iar din categoria Mr Vain si No Limits, ai uitat Nana cu Lonely, care cred ca a fost pleyata de cel putin 8 ori la banchetu de terminare a clasei a 8-a…

  Catnai Gio a fost de maxim rafinament. Desi in anii aia io cam eram Jacksonista, si no, destul de restrictiva la gusturi. dupa care am devenit guns’n’roses groupie, si de atunci nimic nu a mai fost la fel.

  Auzi, Mariah Carey sau Celine nu te-a gadilat melodic niciodata? Ca uite, mandrele astea doua pe mine nu m-au impresionat veci. mai repede dementa aia de mylene farmer. ceea ce aduce in prim plan si videoclipul de la california, unul dintre cele mai depravate posibil.

  videoclipuri bune ale anilor 90, in the closet a lu jackson cu naomi campbell. si ala de la Mr Vain da ala e un clasic…

  la videoclipuri continui sa mai cuget. mie nu mi se intampla des sa imi placa un videoclip cu adevarat, asa ca tre sa ma stradui intens. nu discutam aici de november rain sau de california :)

 2. 2

  Utopian said,

  Uai… chiar am uitat de tot de ãla… Cred cã ãla intra tot pe-acolo pe la Culture Beat, 2 Unlimited si la Bouche…cã tot cam pe-acelasi stil mergeau…

  Nana cu Lonely, Bon Jovi si Brian Adams nu i-am pus în primul rând pentru cã fac parte din categoria chestiilor care se mai pun la greu pana si azi… Si Mariah Carey si Celine Dion mi s-au parut dintotdeauna niste mâtzâite, si nu le-am priceput niciodata muzica… desi colegele mele erau innebunite dupã ele…

  Pe Mylene Farmer am descoperit-o abia foarte târziu, prin liceu pe undeva…

  La videoclipuri ma refeream la alea care iti raman in minte, care le-a retinut toata lumea… Chiar am intrebat mai multi si se pare ca toti au retinut cam aceleasi videoclipuri din vremurile alea… De exemplu ala de care ziceam mai sus, Zombie, care nu e un videoclip frumos, da’ e unul pe care-l tii minte forever and ever and ever until the end of time and beyond (crede-mã:) )

 3. 3

  Utopian said,

  Uhm… si acuma mi-am amintit… mi-a luat ceva vreme sa gasesc melodia ca-mi aminteam doar de unul care era la bustul gol, arãta foarte bine, si se tot pipãia sub o cascadã:))

  Peter Andre – Mysterious Girl:))

 4. 4

  missdeianeira said,

  :))

  Prince – Cream!!!

  Alice Cooper – Poison!

  Madonna – Justify my Love!

  Lista initiala de videoclipuri care mi-au ramas in minte. Don’t ask me why!

 5. 5

  Utopian said,

  Uah… am si uitat de videoclipul ala de la Prince, ce tare era, stiu cã parcã-i stãtea pãrul ca înghetata la cornet, dacã tin bine minte.

  De Alice Cooper si Madonna nu-mi amintesc… Da’ tot printre videoclipurile de care îsi aminteste toatã lumea e Meatloaf – I would do anything for love, videoclipul ãla cu frumoasa si bestia (http://www.youtube.com/watch?v=9GNhdQRbXhc)… Sau Thalia, videoclipul pe care-l tot dãdeau pe Acasã Tv, în care avea sutien cu robinet (http://www.youtube.com/watch?v=ZYUX18vR0W0)…

  Ah, sau Genesis, cu I can’t dance si dansul ãla…

  Mi-am amintit cã am mai uitat ceva: Macarena:D

 6. 6

  xelomon said,

  Ooooh, de cand nu m-am mai gandit la unele dintre melodii…
  Auzi, da’ e top exclusiv de videoclipuri? Ca stiu unele melodii populare pe casete sau la radio si carora nu le-am stiut videoclipul.
  Cum ar fi Maxx – Getaway (nu bag mana in foc ca e video original)

  Ricky Martin cu Maria? Ce dulce mi se parea fata…

  Dr. Alban – It’s my life

  E ciocolatiul cu codite afro in varful capului

  (as aminti si „Look who’s talking now” – http://www.youtube.com/watch?v=4e-VtxFOAQ0&feature=related)
  Inainte de Cotaneijoe, ce mai cantam izmailaif,izmylaif,maibrazar

  Haddaway – What is love

  I was into dance music, as you can see :D
  Prodigy – Firestarter sau Poison? Cu videoclipuri sick :D

 7. 7

  thecreatrix said,

  All That she Wants- e melodia pe care am iubit prima data. aveam 10 ani. il kema cătălin.

 8. 8

  Sweeper said,

  Aveam 16 ani cand a aparut asta

  prima melodie care m-a facut sa musc la propriu dintr-o femeie in pat. Noroc ca era si ea tot rockeritza si m-a intzeles perfect.

  Apoi au aparut astea

  And story goes on…

 9. 9

  Utopian said,

  @ Xelomon: Nu, topul de acum e top cu melodii… ziceam cã poate dacã îmi amintesc destule, fac si un top cu videoclipuri…

  De Maxx nu-mi amintesc, da’ îi pun si pe ei la later edit, cã poate am fost eu mai uncool cand a apãrut melodia asta, si de aia n-o stiu.

  Cum naiba am putut uita de Ricky Martin?! Ala cred cã ar avea succes si azi, era deja perioada col a anilor ’90, în care nu se mai purtau costume ciudate din latex si nu mai erau videoclipurile asa de penibile:))

  Si Dr. Albaaannn:) De Prodigy am zis ca nu-i pun, ca aia ii mai da si azi… Nici pe Haddaway nu-l pun, din acelasi motiv…

  P.S. Everyone was into dance music, it was sooo cool:D

 10. 10

  Utopian said,

  @Creatrix: Daaaa… ce dragut era ca toate melodiile erau cu iubire si suferinta… Azi sunt cu pokerface si melodii cu femei puternice care domina si de care se roaga barbatii dar ele ii calca in picioare

  @Sweeper: Stiu multe din melodiile alea, multe dintre ele mai sunt date si azi… Da’ eu ziceam de melodii si videoclipuri de-alea specifice anilor ’90, melodii care dacã ar apãrea acum probabil n-ar mai avea acelasi succes sau ar fi amuzante, etc. Def Leppard cred ca ar avea acelasi succes si azi dacã s-ar lansa…

  P.S. A, si cum am putut sa uit! Roxette-Joyride, cu videoclipul ala tare la vremea aia, amuzant azi:D

 11. 11

  Sweeper said,

  L-am sarit. De fapt, ma gandeam la Sleeping in My Car, da’ n-am gasit clipul original. Sau asta:

 12. 13

  oh, ce vremuri, ce femei… devin nostalgica acu nia si ma apuca plansul dupa maical, icoana anilor 90 si idolul incontestabil al vietii mele…

  of of, mai mai…

 13. 14

  Utopian said,

  @Sweeper: Daaaa… tipa de la Roxette îmi plãcea asa de mult, mai ales cã avea pãrul foarte scurt si pe vremea aia era mare chestie sã fii femeie si sã fii tunsã asa de scurt. Fireworks n-o stiam, da’ Sleeping in My Car e foarte tare!:D

  @Miss D: Chiar ma gandeam ca eu cred ca e printre putinii din top care daca s-ar lansa pana si azi, ar avea inca succes… Plus ca e printre putinii in a carui videoclipuri chiar s-au bagat bani la vremea aia, si nu sunt penibile:)

 14. 15

  thecreatrix said,

  Evident, andreea mica, evident ca nu iti amintesti de unele melodii. cand au aparut, tu erai miculutza, aveai 2-3 anishori si umblai copacel…

 15. 16

  Utopian said,

  Cã tu erai tare mare în ’94 :P

 16. 17

  Xelomon said,

  Nu pot sa nu zic de melodia asta… chit ca nu s-o potrivi..

  Madonna – Secret.

  Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii….. pacat ca e din 1989:

  Kaoma – LAMBADA (ce se mai uitau parintii, vecinii, bunicii si toata lumea pe care o stiam la videoclip). Lambada avea gust de libertate, de tinerete, cu rochitele alea scurte si miscarile unduitoare, atat de NEcomuniste. Lambada, reclama la Titan Ice (alta viata!) si TEC-ul de la dozator reprezinta 1990 pentru mine

 17. 18

  d.orin said,

  Mungo Jerry – In the summertime


  nu stiu daca e vreo varianta mai buna a videoclipului pe undeva…

 18. 19

  Utopian said,

  @Xelomon: Daaa… si eu am cãutat, când am zis de Macarena, si Lambada si am vãzut cã e de undeva mai devreme… Eu aveam fustã de lambada, si toate fetele de la mine de la bloc aveau la fel:D

  Apropo de chestii specifice anilor ’90: Adidas Torşãn :D

  @D.orin: Am si uitat de melodia aia… da’ am cãutat si se pare cã e din 1970… Doar cã a ajuns la noi mai târziu… Ca faza aia din family guy, în care un arab, la o oazã, în deshert, îi spunea unui tânãr arab:,,You keep playing your stupid american ’80s music that we got here last week!!!”:))

 19. 20

  d.orin said,

  Sabrina – Boys

  Sau si asta e veche?

  Lou Bega – Mambo No 5
  :D

 20. 21

  Utopian said,

  Hihihi… ce tare era Sabrina asta, si videoclipul e absolut genial, gen videoclipurile de la muzica „dance” fãcutã în România din 1995 încolo, alea cu marea si cu soarele. Dar melodia e din 1987… pe acelasi principiu ca Mungo Jerry, la noi a ajuns mai târziu:D

  În schimb Mambo No 5 e din 1999… Si eu m-am gandit la el, da’ nu stiu de ce aveam impresia ca e din 2000 incolo:D Foarte tare si mambo ãsta:D

 21. 22

  thecreatrix said,

  Deci pot să zic una din 1992?

  U’d better come home speedy gonzalez.

  Pe melodia asta dansam de muream cu baietii la intruniri in clasa a 3a.

  Uti avea 5 anishori….

  Eu 10 si deja imi placeau baietii.

  Am o fantezie cu mine si Uti, eu avand 10 ani si Uti 5 si eu o duceam de manuta pe strada si ii cumparam bombonele si Uti fugea dupa pisici si nu statea locului.

 22. 23

  Utopian said,

  Tu pui, am cautat pe Wikipedia si se pare ca melodia e din 1961. Ma distreaza ca si eu imi amintesc de melodia asta si abia acum, vbind cu voi si chiar cautand anii, imi dau seama ca la noi, multe din melodiile anilor ‘90 au fost melodii rasuflate de-ale americanilor de prin anii ‘80 sau chiar de mai devreme:))

  Te-ai molipsit si tu de ,,experimente proiective” (slang-ul psihologilor ca sterea pentru ,,flash”). Eu fugeam dupa pisici ca ma credeam Speedy Gonzalez, primul supererou al românilor post-decembristi:))

 23. 24

  missdeianeira said,

  baaaai…

  mizica ca muzica…

  da sucu la TEC, Titan ice-ul si Lambada… iooooi…

  Unde esti copilarie cu padurea ta cu tot?

  si nush cum sa va spun, da io la reuniuni dansam pe McHammer si Can’t Touch This… si pe muzica rap aia misto… mai stiti? snow cu informer, plus ca l-ati uitat pe shaggy care incingea discotecile cu Oh Carolina si Bombastic prin 95 :D

  bine, alea se canta si acuma, asa e…

  is curioasa daca acuma s-ar relansa the coors si s-ar relansa si aqua, ar mai avea acelasi succes? Aia cu barbie girl o rupt norii la vremea ei…

  • 25

   thecreatrix said,

   Ah, da!

   Eram in excursie la Sovata in 1995 si toti colegii mei erau betzi cui. Dadusera piticii de vodca si toti vomau. Aveam 12 ani. Shi eram sefa de clasa si i-am acoperit pe toti. Pe 20 de tampiti. Am spus dirigintei ca au mancat conserve si de aia borau.

   Shi eram impreuna cu ceva clasa a 9a de la ceva liceu industrial si aia la fel de beti. Atuncia cel mai bogat copil dintr-a 7a a intreba-o pe cea mai urata si curva fata dintr-a 9a „Pot sa te fut?” si ea a zis „Nu, ca sunt pe stop” si el a zis „Atuncia pot sa te fut in cur?”

   Asha fu excursia.

   Si pe fundal mereu obsedanta „Mr Boombastic”….

 24. 26

  missdeianeira said,

  ba, deci ca anii 90 post-decembristi nu a mai fo nimica… poate epoca flower-power da nu garantez, ca aia nu aveau suc la TEC si „Sete-ti spun adio, eu raman cu RIO” si nici Life in plastic is fantastic, cat de fantastic e in plastic vorba poetului…

  apropo de poeti, ma asta mica, l-ai intrebat pe dl meszaros daca nu vrea sa se alature blogparty-ului din noiembrie?

 25. 27

  thecreatrix said,

  Meszaroş rules.

  Miss Deea, tu şi la 5 anişori ziceai Marş?

 26. 28

  Utopian said,

  @Miss D: Da, da, you were so cool that you could touch even MC Hammer:))

  Doamne, cum am putut uita de Informer A Richi Bon Bon Deun si de Shaggy si de Barbie Girl (cu henchi penchi), trãiti-ar memoria:))

  @Miss D, Creatrix si Xelomon: Cea mai tare fazã la sucurile de la TEC era faptul cã toate aveau acelasi gust, doar cã îti dãdeai seama de „aromã” dupã culoare… Portocaliu era de portocale, verde era de kiwi (cã mãrul verde era prea ceausist), galben de lãmâie, mov era de fructe de pãdure, etc:D

  Si nu, nu l-am intrebat inca pe poetul de Meszaros ca am fost cu masterul, da’ rezolv mâine sau poimâine:D

 27. 29

  xelomon said,

  Toni Braxton – Unbreak my heart (perfecta pentru inimile fragede de adolescenti)
  Eeeeee??

  Kellu Family – Fell in love with an alien

  E17 – Thunder; Stay another day (sa planga toata discotecaaaaaa)
  si tot de la ei era Scream, cu niste gemete de numa-numa (ce repede ni se ridica parul de pe ceafa pe vremuri…)

 28. 30

  d.orin said,

  Hmm… de la East17 imi placea mai mult melodia Allright….

 29. 31

  Utopian said,

  @Xelomon: Kelly Family încã se mai ascultã si azi… si chiar prea des pt gustul meu:) De exemplu chiar saptamana trecuta m-a sunat un prieten sa-mi zica ca a trecut pe lângã un strip club din Cluj si se auzea melodia asta… si nu reusea sa priceapa cum dracu danseaza alea pe barã pe Kelly Family:))

  Si da, si mie imi placea cel mai mult Allright…

 30. 32

  Utopian said,

  Ah, si vazandu-i pe astia mi-am mai amintit un videoclip vechi, de prin anii ’90, din care nu-mi amintesc mare lucru decât cã era tot un boy band de-ãsta, si unul dintre ei purta un tricou din ãla scurt, cu buricul la vedere, ca sã i se vadã pãtrãtelele…

  Si melodia era destul de catchy, dar nu mai stiu nici formatia nici melodia, stiu doar cã la vremea aia m-a socat sã vãd tricoul ãla, pt ca in Romania nu aparuse încã moda aia nici macar la femei…

  Sunã cunoscut cuiva? îsi mai aminteste cineva cum se numeau?

 31. 33

  d.orin said,

  Pai ori erau Backstreet Boys, ori Take That…

 32. 34

  missdeianeira said,

  mda, e misto sa iti amintesti cum ti se ridica parul pe ceafa la unbreak my heart… omg, melodia asta se va asocia pe veci pentru mine cu prima mea dragoste din generala… eu stateam in prima banca, el in a treia, era genial pentru varsta aia, intunecat, psihoshagos, introvertit si poet…

  multi ani mai tarziu am aflat ca se facuse zugrav, dar am preferat sa uit informatia asta, pentru ca el ramane si acuma prototipul „adolescentului miop” neinteles, chinuit si genial, de la care am luat varsat de vant, dar ce a mai contat, pentru ca tot trimestrul ala de prin a saptea fusesem mutati in aceeasi banca si a fost cel mai happy trimestru din generala…

  si toate astea pe fondul lui „unbreak my heart” pe care am blues-uit amandoi pe la reuniuni…

  asa… si terminand cu manifestarile a la Proust, sa revenim la muzica. hai sa facem un top al anilor 2000 pana in prezent… la pariu ca lista o sa devina un puzzle si un labirint, in care va fi imposibil sa mai vorbim aceeasi limba… eu din jacksonista am devenit direct depeche-roacara si am ramas asa pana in zilele noastre :)

  voi restul?

 33. 35

  Utopian said,

  @d.orin: Mi-am amintit si eu de Take That, am inceput sa ma uit la un videoclip de-al lor pe youtube… dar m-au enervat si i-am inchis cã erau un fel de Toni Braxton… Dar ok, trebuie sa mai aprofundez problema:)

 34. 36

  Utopian said,

  Eu din Britney si Aguilera person (cã la mine in generalã sau le ascultai pe-astea, sau erai manelist.. alte variante nu existau) m-am facut rockeritza de-aia imbracata in negru (ca liceul meu se impartea in 2: tocilari si rockeri:) )… Si acum mi-a trecut si sunt hipioatã si ascult Doors si Joan Baez:))

 35. 37

  xelomon said,

  Tipul cu patratele pe abdomen era cumva Marky Mark, care a devenit Mark Wahlberg?
  Marky Mark and the Funcky Bunch – Good vibrations

  Sa nu uit de NKOTB aka New Kids on the Block – Step by step, baby! :D
  Nu m-am omorit dupa Take that, dar imi placea un mititel de la NKOTB (http://i92.photobucket.com/albums/l16/krftwrkr/JordanKnight.jpg). Ce copilitza eram, bre…

  Boyzone, anyone?
  Nush cum se face, dar aproape mereu mi=au placut gay-ii din trupe. Ma rog, initial nu se stia ca sunt gay…era unul mic si dulce la Boyzone cuplat cu unul mare si dragut de la Caught in the Act (mie imi placea de amandoi).
  Dar mai mult decat de piticii din boy bands, imi placeau aia de la Prodigy. Aveau ei ceva ciudat si intunecat :D

 36. 39

  xelomon said,

  NSYNC. Mi-a placut de Lance (tipul blond), care a recunoscut de-abia in 2006 ca e gay…

  Ce ziceti de C-BLOCK?

  So strung out – http://www.youtube.com/watch?v=_67JHBTQ08g
  Summertime
  Time is tickin away

 37. 40

  xelomon said,

  Heeeey, era la moda DJ Quicksilver. Il puneau in discoteca de la mine de la tara, era unul din putinele momente non-maneliste.

  Uite aici FREE:

 38. 41

  Utopian said,

  @Xelomon: Nup, nu era ãla:( Si se pare ca eu nu le prea aveam cu boy band-urile, ca nu prea stiu melodii de la ei:(

  P.S. Sunt la un internet cafe si e foarte putin probabil sa reusesc sa pun linkurile de la melodiile pe care le-ati zis, pentru ca la mine acasa am un musafir care se joaca heroes pe calculatorul meu si nah… E mai greu sa ajung la calc:)

 39. 42

  xelomon said,

  No problem, dear.. nu joci si tu Heroes cu musafirul? (io nu scapam de varu-meu, si recunosc ca-mi placea si mie sa joc :d)
  Ehei, traiasca revistele Salut, Bravo, Popcorn si Liceenii, de-acolo stiu de multe formatii, mai ales boy bands. Si, bineinteles, traiasca vecinul de la et. 9, a carui muzica se auzea pana la parterul blocului meu. Alaturi de el, traiasca colega mea de gimnaziu Laura, care era INNEBUNITA dupa Nick de la BSB, Justin de la NSYNC, nush care de la E17, si totusi reusea sa nu-si piarda mintile si sa imprumute casetele aduse de sora-sa de la Bucuresti.

 40. 43

  Utopian said,

  Hihi… eu din Bravo, Cool Girl, Popcorn si toate alea am invatat ce-i aia masturbare (a ramas mama prostita in clasa a 7-a cand am intrebat-o:”mami, ce-i aia masturbare, ca uite aici scrie ca e normal si frumos”), sex, bisexualism, travestiti si alte cele.

  Eu nu joc heroes, ca am un singur calculator si eu prefer sa dorm:D

 41. 44

  xelomon said,

  Eu din revistele alea am aflat ca i se spune „masturbare” si ca toata lumea o face.
  Heroes se poate juca pe un singur calculator – e nush ce optiune.

 42. 45

  Utopian said,

  Mi-am mai amintit acum si de emilia-Big Big World, ce la moda era melodia aia:))

 43. 46

  Io saream in pat pe Spice Girls, era una dintre tipe care-mi inspira multa demnitate, stabilitate, tarie de caracter..ce sa mai, putea sa-l bata pe Van Dam.
  Si-mi mai placea Bjork-Quiet, o ascultam cand aveam febra de 42 de grade. Cand aud piesa simt mirosu` prosoapelor imbibate in otet. Si cred ca m-o marcat, Bjork…sau febra, nu stiu exact.

 44. 47

  Utopian said,

  Bunã seara, tinere:D

  Ce frumos de tine, tu ascultai muzica atunci cand erai bolnav! Eu zãcea zile în sir delirând despre înghetatã si suc si mã uitam în disperare la Tânãr si Nelinistit, cã altceva n-aveam, cã instalase tata o antenã tare smechera ce nu prindea nici macar cartoon Networkul.

  Partea interesanta e ca si acum daca ma uit la Tanar si Nelinistit, lumea se mirã cã eu cunosc personajele. Uf, ce copilãrie nefericitã am avut:))

 45. 48

  missdeianeira said,

  ultimul comentariu la acest blog: OASIS BAAAAAA!

  si sheryl crow…

  ieri am prins pe VH1 emisiunea wild in the 90’s si m-am distrat de am murit… de acolo mi-am reamintit de oasis (pe care nu i-am putut suferi niciodata) si de miss crow, asta din urma placandu-mi in mod deosebit :)

 46. 49

  batrinu alina florentina said,

  Utopian, daca esti draguta pune un clip si cu PJ Harvey, pt ca ea merita sa fie number one.

 47. 50

  batrinu alina florentina said,

  Bine, merita atunci, dar si acum merita si va merita mereu.

 48. 51

  xelomon said,

  Daaaa, Oasis cu Wonderwall si Don’t look back in anger
  si Sheryl cu If it makes you happy

  Da’ ei ar (si sunt) ascultati si acum…

  Asa de ce sa nu zicem de REM – Happy people si de Depeche Mode – No good…

  Uite – 90′ music – Scooter:
  Let me be your Valentine – http://www.youtube.com/watch?v=-kxWhJ3uZ7E
  I’m raving – http://www.youtube.com/watch?v=nFFYUcOp2Fo&feature=related

 49. 52

  Utopian said,

  @Miss D: Dumnezeule, ce mã putea enerva femeia aia… Nu mi-am explicat niciodatã de ce, dar Sheryl Crow mi s-a parut mereu ciudata…

  @Alina: Dacã citesti mai sus, o sã vezi cã nu am pus nici Def Leppard si nici alte melodii sau muzicieni care se mai ascultã si azi… Scopul acestui blog era sã gãsim melodiile alea vechi si penibile de prin anii ’90, pe care foarte probabil nu le-ar mai asculta aproape nimeni azi… De asta nu as prea pune-o pe PJ Harvey aici, alãturi de La bouche, 2 Unlimited, etc

  @Xelomon: Daaaaaa… Don’t look back in anger e geniaaalll:D

  P.S. Dacã nu va suparati pe mine n-o sa mai adaug melodiile la lista de mai sus, ca nu prea pot sta mult la calculator si adaugatul dureaza(sa caut pe wikipedia anul aparitiei, sa caut pe youtube, sa pun linkul melodiei, sa pun linkul persoanei care a zis de melodia aia, etc)

 50. 53

  batrinu alina florentina said,

  Bine, iti multumesc pt atentionare. Dar te rog, fa-mi un top numai si numai cu PJ Harvey.

 51. 54

  Utopian said,

  Cred ca e mai usor daca iti faci tu topul personal cu melodiile preferate de la PJ Harvey, cã eu nu prea cunosc melodiile ei (decat Henry Lee foarte putin). Sorry:(

  Dar oricum e mai bine sa ai tu topul cu preferatele tale decât sã fac eu un top aiurea (sau cel putin asa cred eu).

 52. 55

  batrinu alina florentina said,

  Oricum eu am o lista imensa acasa cu cantece de ale ei plus fotografii cu ea din toti anii.. Dar vroiam sa vad ce pune si altul. Eu am lista mea personala cu cantece de ale ei, nu am pus-o pe net. Nu am blog.
  De acum incolo n-o sa ma mai trec cu numele meu real, ci cu pseudonimul „soul dog woman”. Te-as ruga sa ma strigi pe pseudonim, nu pe nume. Mi se pare interesant.

 53. 57

  soul dog woman said,

  De acum incolo sa-mi spui „soul dog woman”.

 54. 59

  soul dog woman said,

  Sper sa mai discutam, deci mi-am pus pseudonim. Poate imi spui si mie numele tau adevarat.

 55. 60

  soul dog woman said,

  Doamne!!! Utopian, sper ca Alinutza de la tine din lista n-oi fi eu. Imi raspunsesem mie si sa nu te miri ca o sa vezi o mica gafa de a mea pe aici.

 56. 61

  soul dog woman said,

  Utopian, de ce ai sters comentariile cu soul dog woman? Ti-am zis ca nu imi mai zic batrinu alina florentina.

 57. 62

  soul dog woman said,

  Acum au aparut toate. Scuza-ma. Am crezut ca ai sters. Forgive me, please.

 58. 63

  Utopian said,

  Numele meu e Andrea:D Si ok, o sã-ti zic Soul Dog Woman, doar cã am 2 precizãri de fãcut:
  1) Dacã nu îti apare comentariul imediat, nu intra în panicã, pentru cã prima datã trebuie sã primesc eu un e-mail cum cã tu mi-ai fi comentat si apoi sã-l aprob… Deci dureazã ceva vreme toatã chestia asta.

  2) Te-as ruga, dacã se poate, sã nu mai pui 7 comentarii de câte 2-3 rânduri, ci mai putine comentarii, cu mai mult scris… Dacã se poate… Nu de alta, dar pentru fiecare comentariu eu primesc un e-mail, si eu mã descurc tare greu când mi-e plinã cãsuta de mail cu câte 13 comentarii, cã nu pot sã le urmãresc… Si m-as descurca mult mai bine cu mai putine comentarii care sã continã mai mult scris decât cu mai multe comentarii de câte 2-3 rânduri. Dacã se poate, multumesc… Si scuze ca am rugãmintea asta, dar chiar intru în ultima vreme destul de putin pe internet, si prefer sã am mai putine mailuri ca sã termin mai repede cu ele…

 59. 64

  soul dog woman said,

  Bine, nici o problema, dar nu mi-a placut treaba cu clovnii de la tc (am folosit initialele).

 60. 65

  soul dog woman said,

  Scuza-ma ca intervin, dar nu cred ca intri rar pe internet, din moment ce ai comentat la the creatrix, despre clovni si film porno cu clovni, dupa comentariile mele legate de PJ si de fostul ei iubit. Mi-ar placea sa ma lamuresti daca se poate.

 61. 66

  d.orin said,

  Ia asculta cateluso…

  Daca te crezi pe messenger aici, te inseli.
  Daca te crezi interesanta cu replicile tale de 2 bani, pardon, 2 linii, te inseli.
  Daca iti imaginezi ca imi face placere sa gasesc in inbox-ul MEU zece mii de mesaje de la o catelusa asa scumpik ca tine, replica la replica la replica proprie, iar te inseli.
  Dar mai ales, daca crezi ca iti poti permite tonul asta de nesimtire cu o prietena de-a mea, o sa te rog respectuos sa ne lasi frumos in pace si sa iti vezi de lamuriri in alta parte.

  Iti multumesc pentru intelegere.

 62. 67

  soul dog woman said,

  Mai d.orin, cum te-oi numi, eu vorbeam cu Utopian fara sa o jignesc. NU te baga tu, ca ea o sa-si dea seama despre ce e vorba. Nu ma faci tu pe mine nesimtita, ca sincer cred ca ma depasesti la capitolul asta. Nici macar nu sti despre ce e vorba. Eu am probleme cu the creatrix, nu cu prietena ta Utopian.
  Sincer, Utopian lamureste-l pe d.orin despre ce e vorba, dar si pe mine treaba cu clovnii de pe site-ul lu’ the creatrix.

 63. 68

  d.orin said,

  „dar nu cred ca intri rar pe internet, din moment ce ai comentat la the creatrix, despre clovni si film porno cu clovni, dupa comentariile mele legate de PJ si de fostul ei iubit. Mi-ar placea sa ma lamuresti daca se poate.”

  Aici ai fost foarte nesimtita, cateluso, pentru ca:

  „Nici macar nu sti despre ce e vorba. Eu am probleme cu the creatrix, nu cu prietena ta Utopian.”

  Nu, nu stiu, si nici nu vreau sa aflu. That’s the WHOLE FUCKIN POINT. Ai probleme cu x-ulescu? Lamureste-ti-le cu x-ulescu. Nu pe alte bloguri.
  Asa cum am spus, „o sa te rog respectuos sa ne lasi frumos in pace si sa iti vezi de lamuriri in alta parte”

  Multumesc pentru intelegere.

 64. 69

  Utopian said,

  @Soul Dog Woman:

  Si dacã as intra mai des pe internet, tot nu-mi place sã-mi gãsesc inbox-ul plin, pentru cã sunt foarte dezorganizatã, si cu cât mai multe mailuri am, cu atât mai mult trebuie sã mã strãdui sã le organizez. La reatrix pe blog am scris atunci când am rãspuns si la comentariile de pe blogul meu… Nu cred cã e nevoie sã explic când, unde si de ce intru eu rara sau des pe internet, dar oricum, ideea e cã de vreo sãptãmânã a venit la mine un prieten din bacãu, care stã la mine în camerã, adicã în camera cu calculatorul, si când nu doarme, se joacã Heroes, deci eu intru in mare parte 30 de minute/zi, dacã am noroc, pe internet(adica nu verific mailul din ora in ora, nu pot raspunde prompt la comentarii).

  Comentariul de la The Creatrix din nou, nu consider cã e nevoie sã-l explic, având în vedere cã e o chestie pe care am discutat-o noi douã la un moment dat, ci comentariul ãla îi era destinat ei(ea cu siguranta a inteles ce vroiam sa zic). Eu am o problemã cu clovnii, care mie mi se par enervanti, si râdeam la un moment dat cã având în vedere cã sunt atâtea chestii idioate în filme porno, de la filme porno cu pitici la filme cu mãgari, apogeul, dupã pãrerea mea, l-ar atinge un film porno cu clovni, pt cã ãla ar fi cel mai retardat film din câte existã si mai încolo nu s-ar mai putea scoate nimic mai tâmpit, deci n-ar mai avea rost sã te uiti la TV/filme porno/orice altceva.

  Din nou, repet, am dat explicatiile doar ca sã nu te superi, si nu pentru cã mã simteam datoare sã le dau, pentru cã pe internet oricum intri când vrei si zici ce vrei.

 65. 70

  soul dog woman said,

  N-am zis ca esti datoare, dar ti-a placut cum mi-a vorbit foarte nesimtitul si papagalul de d.orin. Nu vad de ce intervine el, sa-mi spuna mie ce sa fac. Blogul e al tau, nu al lui. Explica-i ca nu am nimic cu tine. I think he is stupid.

 66. 71

  soul dog woman said,

  Utopian nu esti datoare, dar explicai papagalului si nesimtitului de D.orin ca nu e blogul lui ca sa-mi spuna mie ce sa fac.

 67. 72

  Utopian said,

  Ok, în primul rând v-as ruga pe amândoi sã cititi pagina de “about” a blogului meu: https://mydreamchronicles.wordpress.com/about/ . Deci dacã vreti sã vã certati, nu aici e locul… faceti schimb de adrese de mail, adrese de mess, si vã certati acolo.

  În al doilea rând, d.orin a spus cam ce am spus si eu: sã nu mai scrii multe comentarii de putine rânduri, ci mai putine comentarii, dar mai compacte, si faptul cã eu nu sunt datoare sã explic de ce intru rar pe internet sau de ce am pus un anumit comment. Doar cã el este mai impulsiv (la fel cum ziceai si tu cã esti – si asta s-a vãzut mai departe:) ), si s-a exprimat un pic altfel decât m-am exprimat eu…

  Si în al treilea rând, vroiam sã vã rog sã nu mã bãgati pe mine la mijloc si sã vã rezolvati singuri problemele, cã dacã iau partea unuia se supãrã celãlalt si tot asa… Si mi se pare stupid sã se supere cineva pe mine pentru o disputã în care eu am fost prinsã la mijloc

  • 73

   soul dog woman said,

   Dar nu m-am suparat pe tine. El s-a legat de mine si mi se pare normal sa-i dau replica. Pai, n-oi fi proasta lui sa ma faca nesimtita de cate ori vrea.

 68. 74

  coramica said,

  Foarte interesant topul tau. Eu, fiind nascuta in ’68, iti dai seama ca ascultam ABBA, BONNEY, apoi MODERN TALKING, niste frantuji(cred) care cantau „Haut les mains”, iar noi, dupa ei, OLEMA. Ce spuneti voi, eu ascultam deja prin facultate, dar imi amintesc cu drag si de melodiile anilor ’90

 69. 75

  Utopian said,

  Da, am avut si eu de organizat un retro party ieri, si au fost de toate, de la anii ’90, pana la Boney M, ABBA, Cindy Lauper si alte chestii. Foarte tare ma bucura ca sunt formatii care nu se demodeaza niciodata:D


Comment RSS · TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: