Girl Anachronism

87c4

Let her crash and burn, she’ll learn! The attention just encourages her…

Prima întâlnire:

Oare mã place? Oare nu crede cã fusta mea e prea scurtã? Sau poate trebuia sã-mi iau ceva si mai scurt, ca sã mi se vadã mai bine picioarele… Sau poate ceva mai mulat… Sau un maieu mai decoltat…

Telefonul de dupã:

Stiam eu cã am gresit undeva… altfel de ce dracu nu m-ar suna?! Poate nu trebuia sã-l sãrut la prima întâlnire… Acum sigur crede cã sunt o usuraticã… Oricum, n-am pierdut mare lucru, nu era cine stie ce… Desi avea zâmbetul ãla strãlucitor si pãrea destul de inteligent… Oare ar trebui sã-l sun eu? Dar nu mã place, altfel de ce dracu n-ar suna?! E clar, n-o sã mã sune, sunt absolut convinsã de asta!!

Pentru orice eventualitate, însã, o sã-mi pun soneria telefonului la volum maxim si o sã iau telefonul cu mine peste tot (inclusiv când merg la baie si când mã duc sã cumpãr pâine de la magazinul de vis-a-vis), cã doar nu as vrea sã mã sune si sã nu fiu acolo!

Dupã telefon:

La naiba! De ce am rãspuns asa repede? Trebuia sã-l las sã sune mãcar de câteva ori. Acum o sã creadã cã am stat mereu lângã telefon asteptând sã sune el… Ooof, si oare nu am pãrut cam disperatã când i-am zis cã am asteptat telefonul lui? Si ce s-o fi gândit când la sfârsit i-am spus cã-l pup? Ce proastã sunt, mereu o dau în barã!

Începuturile relatiei:

Disearã oare ne întâlnim? Ah… Nu ne întâlnim cã azi era meciul si mi-a zis cã merge cu bãietii la o bere… Dacã tot nu fac nimic, cred cã-mi sun si eu prietenele sã iesim în oras, sã dansãm undeva… undeva cât mai departe de meci si bãutori de bere… Nu de alta, dar combinatia asta mi se pare dezgustãtoare…
Cu el, nu stiu când mã vãd…. Las’ cã mã sunã el când are timp… Vedem noi…

… Dupã ceva timp:

Minunat, nici azi nu vine acasã! Iar merge la meci cu tâmpitii ãia pe care-i considerã prieteni, cu care vorbeste doar despre masini, sport si sex! Nu se gândeste putin la mine?! Eu cu cine ar trebui sã rãmân?! Bine cã mã lasã acasã ca pe o slugã, sã-i gãtesc si sã-i spãl, si el merge sã petreacã! Nici mãcar o datã nu m-a întrebat dacã vreau sã merg si eu la meci cu el si cu restul shleahtei de cretini! Nu-si pune problema cã poate as vrea sã merg? Sau ce, nu sunt îndeajuns de bunã ca sã ies cu ,,bãietzii”?

… Sau poate nici mãcar nu e cu ,,bãietii”! Poate are pe alta! Poate m-a mintit de la început! Ce dracu… trebuie sã iasã neaparat o datã pe sãptãmânã cu prietenii lui?! Sã fim seriosi! Ah… si mi-a tot zis în ultima vreme cã e obosit când vine de la lucru si nu mai facem sex la fel de des ca înainte! Ce proastã am fost cã pânã acum nu mi-am pus problema unei amante si am crezut încontinuu cã e obosit din cauzã cã firma lor a semnat contractul cu clientul ãla important si acum are mai mult de lucru!

Dar am nevoie de dovezi! Nu-l pot confrunta asa, pur si simplu! Ah! A rãmas logat pe messenger… ia sã vãd eu ce conversatii are si cu cine anume…

Porcu’ dracu’! Are 12 fete în lista de messenger! 12!!!!! Sigur sunt ceva foste prietene printre astea… Poate au vorbit pe messenger si au reînchegat relatia! Poate mã însealã cu vreuna din astea 12 curve proaste, cã-i dau eu lui!

Discutia de dupã „revelatie”:

Ea: Ei, scumpule, cum a fost la meci?
El: Ok…
Ea: Cu cine ai mai fost?
El: Cu bãietii… doar ti-am zis!
Ea: Ok, dar cu care? Sau eviti subiectul?
El: Nu, nici vorbã, de ce l-as evita?
Ea: Cred cã stii tu mai bine….
El: Nu, nu stiu… S-a întâmplat ceva?
Ea: Nu, nu s-a întâmplat nimic.
El: Ok, te cred pe cuvânt!
[……………………….. dupã un timp…………………..]
Ea: Tu chiar nu-ti dai seama cã mã faci sã sufãr, asa-i? Nu ti-a trecut deloc prin gând chestia asta! Cât timp îti fac de mâncare nu mai conteazã nimic! De ce facem sex atât de rar? Ai pe alta, asa-i? Pe mine mã tii de proastã!
El: Po-po-poftim?
Ea: Hai, nu te mai preface, recunoaste! Boule si mãgarule!

Dupã inevitabila despãrtire:

Oare a fost vina mea? Sunt convinsã cã am gresit si eu, dar nu-mi dau seama exact unde… Oricum, cea mai mare parte a vinei îi revine lui, nenorocitul! Credea cã nu-mi voi da seama cã mã însealã si-i voi ierta la nesfârsit asa-zisele ,,iesiri la bere”.

Dupã ce am citit blog-ul Gabrielei am dat peste o grãmadã de alte exemple de gândiri tipice de femeie pãrãsitã, clisee si stereotipii pe care le-am gãsit în mai micã sau mai mare mãsurã la toate femeile pe care le cunosc.
Pentru redresarea absurdului din capul femeilor, m-am gândit sã scriu blogul ãsta despre o relatie în care femeia actioneazã doar condusã de gândurile tipice.

Reclame

40 răspunsuri so far »

 1. 1

  jock said,

  clisheeeee!

 2. 2

  Utopian said,

  anarhiiieeee!:D

 3. 3

  miss_deianeira said,

  frate si eu cand zic ca femeile is proaste, va luati de mine ca sunt misogina, jeeeez… din nou si din nou, pana la moarte, respectul meu pentru barbati… femeie fiind, imi recunosc limitele (m-am regasit pe alocuri chiar si in exemplul de mai sus) dar fac tot posibilul sa depasesc ingraditurile si labirinturile mintii mele genetic confuze… viva la revolucion!

 4. 4

  Zâna Carabină said,

  Genius! Tu esti geniu, micutzo! Data viitoare cand vii la mine, ma inchin in fatza ta! Ce tare blog! Hahahaha!

 5. 5

  Andrei van Mészáros said,

  ma, putina actiune nu strica, o geanta in cap,o smucitura de maini,un scandal in fata blocului, o cearta la coada in hipermarket, sa ilustrezi, dom`le, trasaturile oarecum imprevizibile ale fumeilor. Si trebuia sa spui ca de suparare ea l-o sters din lista de mess, din tel si de pe hi5 !A, da, si ursuletu cu inimioara de plastic in brate „i love u ” primit de Velantinz, l-o dat cadou unei prietene de ziua ei !!!!

 6. 6

  Andrei van Mészáros said,

  si-acuma o revelatie proprie: de cele mai multe ori iubira e un kitsch, rar o arta !

 7. 7

  Utopian said,

  @Miss D: Ar trebui să înfiintam organizatia „Vreau să Fiu Bărbat”!:D

  @Zâna Carabină: Foai, să mă vezi când devin bărbat cum sunt!:P

  @Meszaros: Eh, pe dracu l-a dat cadou unei prietene de ziua ei! de parcă e cineva asa de prost încât să de o jucărie de plus ciopârtzită de ziua unei prietene!:))

 8. 8

  Ank said,

  mai bine organizatia „vreau sa fiu femee numa buna pt un barbat”

 9. 9

  Utopian said,

  Pfff… aia n-ar merge! Păi consoartele noastre n-au luptat activ din anii `40 până azi ca noi să avem drepturi egale cu bărbatii si să fim independente, pentru ca apoi noi să începem din nou să ne supunem acestora, să ne învârtim viata în jurul lor (pentru a fi „numa buna pt un barbat”) Nu, nu, si nu, dragi tovarăshe, noi trebuie să evoluăm continuu, noi trebuie să DEVENIM bărbati!:))

 10. 10

  Ank said,

  mă, vez ce rău îi să-z mearga filmu singur în cap si să scuipi afară doar fragmente disparate? io zic că-i normal să te mai certz cu iubitu, că doară trebe rezolvate neshte asperitătz, care tot apar ele, in functie de anotimp si grădină. numa sa te certz cu el, nu singură, aia i toata chestia. că in dialogurile de mai sus reiese că tipu habar n-are ce zice aia si de unde le scoate. aia-i pe filmu ei, pe care daca nu l-o văst de la inceput el se plitiseste si schimba canalu – normal că dă pe fotbal, ăla măcar stie clar la ce oră incepe si cand se termină :)

 11. 11

  Utopian said,

  Păi în blogul ăsta apar doar rationamentele ce duc la discutiile de dupa:)

 12. 12

  Ank said,

  uai ce rapid postezi, parca am fi pe mesenger
  o zis iubitu meu ca tot femeile conduc lumea, chiar si cand ele is „sub papuc”

 13. 13

  miss_deianeira said,

  eu am vrut sa fiu barbat inainte sa ajung sa fiu cu un barbat. de atunci incoace imi place tare mult sa fiu femeie :D

 14. 14

  Utopian said,

  @Anca: Da, am auzit si eu teoria asta a conspiratiei:))

  @Miss D: Trădătoareo! Înseamnă că-ti place să te simti protejată si îti place să fii dominată! Pfff… women!:P

 15. 15

  miss_deianeira said,

  esti brilianta, ai folosit exact conceptele mele favorite din the whole world… protectie si dominare, in acelasi timp, sublim si violent, sange si scrum, cum spunea o mare geniala in viata :D

  repet, ma definesc ca femeie numai in raport cu un barbat… si cititn blogul Gabrielei, de la care ai pornit aceasta incitanta dezbatere, trebuie sa recunosc… da, hell yeah, men rulz…:D

  cine nu a trait ce descrie doamna scriitoare in romanul Pepenasul, citat de gabriela (a se face abstractie de faza cu comparatia cu alta, descrierea lui si a relatiei lor e esentiala), aia n-o avut barbat :D

  parerea mea…. men rulz!

 16. 16

  Utopian said,

  Da… si daca te uiti printre comentareiile Gabrielei o sa vezi si marea mea intrebare filosofica: oare toate femeile gandesc la fel?!(vezi blogul de mai sus) Si oare si barbatii gandesc asa?

  Ah… si daca si barbatii gandesc asa, they must be really fucking tough not to show it…

 17. 17

  Buburuza melancolica said,

  „repet, ma definesc ca femeie numai in raport cu un barbat” – Miss D, U rule.I couldn;t have said it better myself.

  Utopico, cre’ca asa se simt femeile la prima iubire, in adolescenta, sau daca-s foarteFOARTE indragostite si nu se pot controla deloc.

  Si, da, sunt si barbati asa :P dar n-o arata de fata cu alte femei.

 18. 18

  Utopian said,

  … nici de fata cu alti bărbati…

  Asta vorbeam cu Zâna… că bărbatii n-o arată deloc… cu nimeni… decât poate cu „Ea”

 19. 19

  Zâna Carabină said,

  Ce, ce vorbeai cu Zana? Zana e un pic uituca. La varsta ei…Barbatzii ar face bine sa mai lase garda jos, sa ne-o traga mai des si sa outburst mai des, noi am fi fericite.

 20. 20

  Zâna Carabină said,

  A, si e problema daca in relatie, ma comport ca o femeie dar in afara de relatie nu ma simt femeie 100%? Am scris ca fac pipi la barbatzi. Oricum, imi place blogul si am face bine sa ne ofuscam mai rar si sa fim mai realiste, numai fericire vom avea.

  Sus paharul Miss D, Andrea Utopian si Alex Smart Bubuzura!

 21. 21

  alinutza said,

  din pacate si eu gandesc uneori asa…sunt oare proasta,disperata,sau doar femeie?…sau doar prea nesigura uneori….sau ce plm?…
  oricum de cautat in mesengerul cuiva n’am facut’o niciodata….deci nu’s chiar asa ….
  da cu solutii nu vii?
  sa fim mai indiferente?….nici asta nu cred c’ar fi o soultie:-(

 22. 22

  Zâna Carabină said,

  @ALINUTA: solutia ar fi sa invatam de la ei, sa nu ne mai… pe noi pt orice maruntish, sa fim mai cold blooded, sa gandim mai mult si sa marturisim mai putin, sa fim mai sigure pe noi, sa ne punem pe noi pe primul loc si sa nu ne taiem venele daca facem o greseala.

 23. 23

  Utopian said,

  @Zâna: Vorbeam cu tine despre faptul că bărbatii chiar dacă gândesc asa, nu arată asta. *Cling cu paharul de paharul tău*:D

  @alinutza: Si eu am trecut prin unele faze de mai sus, stai linistită. Doar că eu în general am încercat să mă controlez pentru că în momentul în care spui/faci o chestie de mai sus, te arată automat ca fiind „veriga slabă” din relatie, persoana nesigură de ea, care depinde de celălalt…

 24. 24

  miss_deianeira said,

  bah ce bine imi prinde sa recitesc blogu asta…

  m-am autoprins acum cateva zile facand un fel de rationament similar ca cel descris de mai sus, si inclin sa cred ca stilul asta de gandire ne cam este tipic… si daca si ei o fac si totusi n-o arata, jos clopu, de aia ei conduce lumea si noi o populam…

  imi place de andre cand zice sa fim mai cold blooded (ceea ce nu inseamna ca brusc inceteaza sa ne pese, ci pur si simplu nu ne mai crizam juma de zi si nu ne isterizam ca sigur, nu mi-a dat un sms, nu ma baga in seama, nu ii pasa de mine, ma ignora, magaruuuuu!!!!), da daca andre are o reteta cum plm sa fii mai cold blooded si cu nervii intregi in timp ce astepti nenorocitu ala de sms cu inima in ceru gurii, sa mi-o dea si mie frate, ca deianeirismul sufera de lipsa de inspiratie la ora asta, este foarte obosit ;)

 25. 25

  Utopian said,

  Cred ca singura solutie ar fi un soi de automutilare… De fiecare data cand iti vine sa zici ceva de genul, iti crestezi varful degetului si dupa aia ajungi sa te focusezi pe rană si nu pe porcu’ dracu’…

  Alta solutie viabilă chiar nu mi-s în stare să văd:)

 26. 26

  miss_deianeira said,

  mama naibii, micutzo, daca mi-as cresta un deget de fiecare data cand individul nu face ce cred/vreau/sper eu ca ar trebui sa faca, as avea destele numa taieturi, m-ar duce la Borsa la o cura de aer :D

 27. 27

  Utopian said,

  ajungi sa nu mai ai degete, sa ai doar tăieturi ce totalizează o formă de deget:)

  (Doamne ce morbidă sunt!!!)

 28. 28

  Buburuza melancolica said,

  nu merita, bre, nu merita! :P
  [zise fiinta care acum 4 ani, intr-o frumoasa zi de 31 decembrie, a scris 30 de sms-uri in cateva ore, ca nu mai putea de dor si disperare]

 29. 29

  alinutza said,

  eu una nu gasesc solutii la ora asta….si is o tipa destul de cerebrala…plm,dc nu m’a emotionat catusi de putin unu care a venit cu creierii p’afara intr’o garda…si totusi in anumite situatii gandesc ca in blogul de mai sus:-(….
  yo zis sa ne consolam ca si ei fac la fel da’ nu in acelasi timp cu noi…adica intr’o rel unu da mai mult celalalt mai putin si tot asa…e ca o roata….odata esti tu sus,apoi el,etc
  eu stiu si am vazut si exemple masculine….
  toti „deraiem” din cand in cand….don’t worry girls!…

 30. 30

  Utopian said,

  @buburuza: 1 sms/2 minute?! Wow, you’re fast, girl:P

  @alinutza: poate de fapt gandirea aia de mai sus e tipic umană, nu neaparat tipic feminină…

 31. 31

  miss_deianeira said,

  @Bubu: 30 de iesiemiesuri? girl, eu n-as putea face asta… eu is fix invers: astept iesiemiesu in timmp ce imi rod furibund o unghie si ma jur ca si daca mi-l trimite magaru, tot nu ii raspund la el, sa vaza cum ii sa astepti… crezi ca m-am tinut vreodata de cuvant?

  femela si friabila, of of….

 32. 32

  Utopian said,

  Ah, da, si eu îmi propun personal goals de-astea… si nici eu nu reusesc niciodată să mă tin de cuvânt… eventual întârziu juma de oră cu trimisul sms-ului, din cauza luptei interioare care se dă în alea 30 de minute… da’ recordul meu personal n-a depasit jumătatea aia de oră de întârziere…

 33. 33

  miss_deianeira said,

  nici al meu…

  va rog in secunda asta, la ora 10:46 cat arata ceasu de la calcu meu sa puneti bocanc de la bocanc sa faceti mai multi bocanci sa sa imi dati una in gura cu ei sa imi mutati falca: am comis un cretinism mare cat capu meu, mintal, evident, rationand timp de 30 de secunde fix ca cea mai retardata kelly bundy ever. pe domnisoara descrisa de utopian am batut-o prin KO. nu va pot spune ce am gandit in corelatie cu un tip, da am gandit-o frate si mi-e atat de jena ca imi vine sa ma duc acasa sa ma fac manelista.

  ma urasc azi, jur…

 34. 34

  Buburuza melancolica said,

  @Andrea mica: I love writing messages, chiar si-acum. Si degetele gandeau uneori inainte, de-aia le scriam repede.

  @Miss D: ai, ma! asa de rau e?
  venim cu sandale si pantofi, bocancii-s in dulap. dar poate nu e dracul atat de negru.
  si ce? esti femeie! unor barbati le place irationalitatea asta feminina…

 35. 35

  miss_deianeira said,

  serios? ok, m-am mai linistit…

  nu, dracul nu era negru, era verde vinetiu de furie impotriva imbecilului…

  da tot nu ii spun ce am gandit, am un feeling ca nu o sa fie asa de pe spate daca ii explic de ce timp de 30 de secunde in mintea mea s-a desfasurat o secventa de etichete verbale care au inceput cu nesimtitule, nepasatorule si s-a terminat cu cum indraznesti? ca in mintea lui el sigur nu e vinovat de nimic, si nici macar dpdv legal sau moral nu e vinovat de nimic, numa io am fo pe camp cu vaca…

  acum mi-am revenit, mi-am facut autocritica, miss d a avut cateva lucruri de maxim bun simt sa imi spuna si nu il mai uram pe bietul…

 36. 36

  Utopian said,

  @Miss D: Relax, you’re only human! Tu iti dai pumni in cap mult prea des fata de cum ar trebui!

 37. 37

  Zâna Carabină said,

  @Miss D, cea mai senzuala femeie din Cluj: Ce ai, fă? Iara te apuca dracii? No sezi locului amu nia.

  Eu sunt foarte zen la treburile astea. Imi zic asa: „de ce trebe eu sa fiu mai catolica decat Papa de la Roma? De ce trebuie sa ma autoflagelez si sa ma chinui pt un nimic cand el e superimpacat cu sine, cu bune si rele si nu se streseaza veci pururi?”

  Ganditi-va cat ati suferit, voi fetelor, cand ati gresit, de ex, ca v-ati sarutat cu alt baiat sau ati iesit cu alt baiat (sa zicem). Si cati pumni v-ati dat in cap si cum ati plans de fatza cu oficialul si v-ati gandit la suicid. Iar el probabil a facut aceeasi greseala (sau chiar mai mult, poate s-a culcat cu alta) dar nu e prost sa va zica voua. Si credeti-ma ca la noapte va dormi bine si pufos. Ca doar nu e prost sa isi faca procese de constiinta.

  Va rog, reflectatzi!

 38. 38

  Zâna Carabină said,

  @Miss D: mustrarea de mai sus pt tine era o gluma. Acuma mi-am dat seama ca tre sa scriu „disclaimer” ca daca nu, iara te superi pe mine.

 39. 39

  Zâna Carabină said,

  Si ca sa fiu si mai carabina, poate dobitocul doarme linistit dupa sexul ex-conjugal cu curva in brate si cu cainele dupa gat. si pe toti 3 ii doare in p…de voi.

  Voi, fetele, daca ati face ceva de genu, ati ajunge la psiholog.

 40. 40

  miss_deianeira said,

  words of wisdom my fairygodmother (intr-un cuvant)…

  asa e, eu ma stresez prea tare chiar si pentru un nenorocit de sms, care in esenta nu e decat un sms, nu e nici inceputul nici sfarsitul lumii… tre sa am o discutie serioasa cu mine referitoare la importanta sms-ului in viata femeii :)

  zana mica, nu ma infuriu, am inteles si gluma si ideea generala…


Comment RSS · TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: