Cele mai importante inventii ale noului mileniu

ac13

De foarte demult tot vreau sã scriu blogul ãsta, dar am stat sã adun informatii si sã sondez piata si concurenta. Dupã ani de studii aprofundate în cele mai secrete laboratoare subterane din 100 de tãri ale lumii, am fãcut o listã cu cele mai bune 7 inventii ale noului mileniu (unele dintre ele încã sunt în teste):

1) Aparatul de lins cogeacul (acadeaua) – inventie ce-i apartine bunului meu prieten Vlad, politehnist veritabil, care pe clasa a 3-a a gãsit un motoras care, odatã pornit, se învârtea. Dupã ceva timp de gândire, Vlad cel iscusit i-a gãsit cea mai bunã întrebuintare: a înfipt un bãtz de acadea in motor, astfel încât el sã trebuiascã doar sã stea cu limba scoasã, aparatul învârtindu-i acadeaua pe limbã (din ciclul „munca n-a omorât niciodatã pe nimeni… da’ de ce sã te rishti?”)

2) Ghiozdanul emo – sper ca Dan sã nu vadã cã am scris asta, pentru cã i-am promis cã nu spun nimãnui de ideea lui pânã nu devine el rich and famous din ea. Dan e la Litere si are o insignã pe ghiozdan care zice: „Shakespeare hates your emo poetry”. La un moment dat, a trecut pe lângã noi o tipã cu un ghiozdan-ursuletz (de-ãla care aratã de parcã porti un animal de plush în spate, nu ghiozdan). Dupã câteva beri si câteva ore de meditatie, Dan a venit cu ideea de a face ghiozdan de emo: un ghiozdan cu o singurã bretea, care în spate, în loc de ursuletz de plush, sã aibã un copil spânzurat de breteaua aia unicã, copchilul fiind mov la fatza, îmbrãcat în negru si cu frezã de emo. (Dupã umila mea pãrere, s-ar putea scoate bani frumosi din asta – nu furatzi ideea cã e cu copyright)

3) Aparatul de scãrpinat ochii când esti machiatã – asta e inventzie proprie, si cred cã fetele mã înteleg perfect. (Pentru comenzi, contactati-mã pe privat)

4) Pasta de dinti cu aromã de bere – asta e coproductzie de-a mea cu fostii mei colegi de clasã, de când am fost la bãute la o cabanã si ne era tuturor groazã sã ne spãlãm pe dinti, pentru cã dupã aceea nu mai puteam bea bere (ar fi avut gust rãu). De aceea, pentru party-people, o sã inventãm pasta de dinti cu aromã de bere (încã se testeazã pe animale).

5) Prezervativele cu aromã de tãmâie – asta e cu autor necunoscut, deoarece la facultate trebuia sã ne grupãm câte 4 si sã punem un biletel într-un bol, cu un produs la care sã facã reclamã colegii nostri, urmând ca apoi biletelele sã fie extrase. Cum erau anonime biletele, pot doar sã atribui aceastã genialã inventie colegilor mei de facultate (cu onoruri si plecãciuni)

6) Mecanismul de înjunghiat oamenii prin internet – asta e iar cu autor necunoscut, luatã de pe www.bash.org, unde un ilustru inventator era fericit cã a gãsit o inventie care va schimba lumea, asa cum o stim noi azi.

7) Shlapul universal (urmând si linia pentru femei: Sandala universalã) – din nou o coproductie de-a mea cu Dan, vãrul lui Vlad cel iscusit, cel cu aparatul de lins cogeacul. Aceastã idee ne-a venit când stãteam cu Dan la foc în Deltã, si el îsi folosea shlapul drept pernã, dupã care se ridica, lua shlapul si fãcea vânt focului, sã se aprindã bãlãriile puse în jar. Mai târziu, am descoperit cã poate fi folosit si ca ceas desteptãor, dacã lovesti pe cineva tare peste cap cu el, astfel încât ne-am hotãrât sã-i facem reclamã la teleshopping:”V-ati sãturat de shlapii normali, cumpãrati din piatã cu 50 000, care se rup în 2 sãptãmâni? Vreti sã aveti shlapi ce pot fi întrebuintati si la altceva decât purtatul în picioare? Vã prezentãm Shlapul universal, acum, la extraordinarul pretz de 1 milion lei vechi! Dacã comandati ACUM primitzi si perechea!!!”… A doua zi, fratele lui Dan a încercat sã ne facã concurentã, fãcând vânt focului cu umbrela… Bineînteles, aceasta s-a rupt… dupã hohote de râs, am fãcut si o a doua reclamã: „V-ati sãturat de umbrelele universale care se rup chiar si atunci când încerci sã aprinzi focul cu ele?!…” (din nou, detalii pe privat… doar cã aceastã comandã ar putea dura mai mult, pentru cã va trebui sã vorbesc si cu asociatul meu)

… Cine zicea cã ce era de inventat a fost deja inventat s-a înselat amarnic

Later edit:

Scrumãtoarea – stãteam alãturi de Irina în baia facultãtii, care e foarte mãruntã, încercând sã fumãm si noi linistite o tigarã. La un moment dat, Irina a ajuns din gresealã cu umãrul sub aparatul de uscat mâini, care, bineînteles, s-a pornit. Atunci mi-a venit geniala idee de om lenes: dacã pui tigara sub aparatul de uscat mâini, aceasta va scruma, fãrã ca tu sã faci cel mai mic gest. Acum vreau sã încep campania:”Un uscãtor de mâini la orice scrumierã!”… P.S. Caut lenesi sustinãtori ai propagandei:)

Reclame

7 răspunsuri so far »

 1. 1

  Andrei van Mészáros said,

  in filmarea de ieri am vb despre inventia domnului Nastase, intelijentu` scarii, care o pus in aplicare interfonu cu acces pe baza de amprenta naza. Misto, nu ?

 2. 2

  Raluka said,

  aparatu de scarpinat ochii e cel mai tare =)) dak reusesti…inventeaza ceva de legat mainile knd esti machiat :P te rugam!!!!

 3. 3

  Utopian said,

  @Meszaros: Da’ mă Meszaros… lasi această inventie autohtonă să se irosească asa, în vânt? Dă-ne si nouă filmarea, să auzim si noi minunea creativitătii inventatorilor patriei!
  @Raluka: O să vorbesc cu cercetătorii mei din laboratoarele ultra-secrete si o să le fac această sugestie… si poate, după ce vor termina Mecanismul De Supt Degetele În Timpul Somnului vor începe să lucreze si la asta, stai pe pace!:) Rezolvăm noi si asta până la urmă:)

 4. 4

  Zâna Carabină said,

  ma, ce copii suntetzi!
  nebunilor!
  te rog, andreea, inventeaza ceva si pt corporatistii care lucra de la 9-18 si vin acasa pe 3 carari, de la oboseala. vreau ceva sa ma ajute:) dau banu!

 5. 5

  jock said,

  eu nu vreau sa se mai inventeze nimic! sunt anti-inventatorul! da!

 6. 6

  Utopian said,

  @Meszaros: pssst, pssst… băh, nu vrei niste pastă de dinti cu aromă de bere? prima doză e gratis:))
  @Andre: eu demult zic că o să fiu rich and famous pt că o să inventez pastila pe care dacă o iei, echivalează cu 8 ore de somn… Te anuntz când găsesc formula chimică a somnului:P
  @Jock: ok, ok, pentru tine o să inventez un aparat anti-inventii :P

 7. 7

  Zâna Carabină said,

  tu andrea mama, deocamdata dormi cam mult!
  stai la 5 minute de blocu meu si nu te vad!
  asta e blasfemie!


Comment RSS · TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: