Odã bãrbatilor

8a77

Stãteam ieri sau alaltãieri cu Vero în fata calculatorului si nu stiam la ce sã ne uitãm, asa cã, foarte mândrã de mine, scot din cutiuta magicã (dc++) un episod din „The Smurfs” (traducerea româneascã fiind „Strumfii”). Eram amândouã tare fericite, cã nu-i mai vãzusem demult, si, dupã un episod de vreo 10 minute, îmi dau seama cã de micã mã stresa o chestie:
– Tu Vero, mã tot întreb, cât de curvã e Smurfette aia, din moment ce era singura de sex feminin, într-o colonie întreagã de smurfi?
– Pãi tre sã te gândesti cã dacã erau douã stricau tot filmul, cã începeau cat fights si era lupta pentru suprematie („Femela Alfa”)
– Pãi da, dar asta e discriminare! Cã e o singurã femeie! Una!! Trebuia sã facã o turmã de femei si un singur bãrbat, noah, asa ar fi fost mai corect?!… Oh… Stai… Dã-i pace… Cã asa nu mai erau nevoie de dusmani naturali, cã fãceau un film întreg despre efectul AXE si despre cum se ceartã o turmã de femei pentru un bãrbat.

În concluzie, azi vom vorbi despre misoginism si despre turma de femei vs. turma de bãrbati.

Pânã acum, femeile au zis: „Bãrbatii-s porci„. Bãrbatii au recunoscut, au fost mândri de asta, au fãcut reclamele la Bergenbier (a se vedea poza), si lumea a fost fericitã si a trãit în pace.

Mai apoi, bãrbatii au zis: „Femeile-s curve si proaste„. Femeile au auzit, n-au recunoscut, si de acolo încolo totul s-a dus dracu’. Ce-i drept, porc vs. curvã proastã e un fel de rãgushit vs. surdo-mut orb, da’ hai sã cugetãm putin asupra acestei maxime filosofice.

Cine n-a întâlnit pânã acum femei proaste? Dacã existã cineva, sau e foarte norocos, sau face parte din respectiva categorie. Ok, acum comparati numãrul de femei proaste întâlnite cu numãrul de bãrbati prosti întâlniti (prosti, nu porci/mârlani). Doar la mine înclinã balanta spre „sexul frumos”?
Dupã cum am enuntat în nenumãrate rânduri, enormitãtile auzite de la femei sunt mult mai numeroase („Eva a fost fãcutã din rinichiul lui Adam„; „Râmnicu Vâlcea e în Transilvania! Sunteti prosti cu totii!!„; „Bogdan, uite, aici sunt jenatã de la tampon!” + vezi blogurile dinainte) decât cele auzite de la bãrbati („O sã te torturez: te leg de scaun si pun niste tipi sã-ti danseze în poale si exact pe când esti gata sã te termini, ei or sã plece). În plus, o femeie dacã e proastã in real life, de obicei e proastã si în orice alt domeniu în care trebuie sã-si foloseascã creierul… În schimb, bãrbatii, chiar dacã sunt prosti în real life, de obicei completeazã cu alte domenii în care stiu sã-si foloseascã creierul (calculatoare, inginerie, etc).
În plus, la categoria „prostie”, intrã si naivitatea, unde, din nou, femeile exceleazã. O femeie e mult mai usor de convins(dupã cum spuneam mai demult, femeie care sã-si schimbe gusturile dupã un bãrbat am vãzut, dar invers niciodatã) si femeile cedeazã mult mai usor. Am cunoscut o grãmadã care umblau cu un tip si ziceau: „Mai are douã prietene, una cu care e de 5 ani si alta cu care e de 3… Eu sunt cu el de 2 sãptãmâni, dar stiu cã de fapt pe mine mã iubeste… Foarte ciudat, nu stiu de ce, nu vrea sã-mi dea nici un detaliu despre celelalte douã„.

Acum, cine n-a întâlnit curve? Curve nu în sensul de pe bani… curve în sensul cã o fac cu orice bãrbat care se dã la ele. Aici apare legãtura cu prostia (de fapt, naivitatea), pentru cã, din câte am observat, majoritatea o fac pentru cã au impresia cã tipul le iubeste sincer si e îndrãgostit iremediabil.

Nu sunt de acord cu „Toate femeile-s curve si proaste”.. asta nu! Pentru cã stiu o grãmadã de femei care nu-s curve si mai stiu încã o grãmadã care nu-s proaste si care ar lua de departe un bãrbat inclusiv la schimbatul unei rotzi. Cu toate astea, trebuie sã recunosc cã majoritatea femeilor sunt proaste si curve (mai ales având în vedere cã cele douã adjective deseori merg hand-in-hand), pentru cã, din câte femei cunosc eu, în jur de 55% îndeplinesc conditiile.

Ok, acum revenim la turma de femei vs. turma de bãrbati: ati observat cã, în general, dacã e un grup de femei (cu mai mult de 4), ãla cu sigurantã se dezbinã sau din cauza unui bãrbat, sau din cauza cat fight-urilor. În schimb, grupurile de bãrbati sunt compacte, fãrã bârfit pe la spate, fãrã certuri din cauza femeilor, si rezistã în timp.

Chiar dacã s-a demonstrat cã femeile, cu tehnologia din ziua de azi, s-ar putea descurca la perpetuarea speciei fãrã bãrbati, cred cã nu ar fi recomandabil sã nu stricãm armonia:)

Prin urmare, cred sincer cã majoritatea bãrbatilor sunt mai destepti si mai puternici decât majoritatea femeilor, si cã misoginismul e foarte întemeiat, deoarece alea 55% dintre femei încetinesc evolutia umanã… Sunt o misoginã, si recunosc asta!

Reclame

19 răspunsuri so far »

 1. 1

  splendorA said,

  d-aia apreciez io barbatu. diferenta e ca, la femei, juma din ele sunt curve si proaste, dar la barbati, sunt toti cam din acelasi aluat, cu prea mici diferente intre ei

 2. 2

  Utopian said,

  da… vroiam să zic la un moment dat că nu stiu nici un bărbat care să nu fie porc în felul lui… da’ mă gândeam că sar toti pe mine după ce i-am vorbit numa de bine:))

 3. 3

  pol said,

  „eu am dreptul sa fiu proasta… sunt femeie si pe deasupra si blonda” asta ii no 1 in topul „za sweetest things evar”

 4. 4

  Utopian said,

  da, pol, incredibil, dar sunt avantaje la a fi femeie:
  1) toti te ocolesc în trafic si îti oferă prioritate, de frică să nu te bagi in ei
  2) nu se uită nimeni ciudat la tine si nu-ti zice nimeni că esti gay dacă nu te uiti la nici un sport si nu te pricepi la masini(asta mi-am dat seama în momentul în care am zis că nu mi-as lua nush ce porsche dintr-o revistă, pentru că nu-mi place culoarea – da, sunt foarte femeie când e vorba de masini)
  3) dacă zâmbesti frumos si ai fustă, orice problemă ai, se rezolvă în mai putin de jumătate din timpul care i-l trebuie unui bărbat s-o rezolve
  4) foarte rar îti cari singură bagajele (la asta chiar m-am revoltat, pt ca femeile au tot timpul bagaje gigant, asa ca m-am certat o juma de oră cu fostul meu prieten, că-mi pot căra si singură bagajul, si umblam prin Bucuresti: eu cu ditamai rucsacul si el cu ceva ghiozdănel, si satisfactia cea mai mare era că toti se uitam la el cu privire de „porcu’ dracu’, uite săraca fiintză cum cară” :)) )
  Deci da, trist, dar noi avem mai multe drepturi decât voi, inclusiv dreptul de a fi proaste… voi tre să fiti, în schimb, NATURAL BORN PROBLEM SOLVERS :P

 5. 5

  the one and only said,

  eheeee….de cand asteptam eu post-ul asta :D…. ideea e ca eu ii compatimesc pe barbati. e trist sa fi barbat nowadays, serios. desi statisticile arata ca rata de proportionalitate este de 5 femei la 1 barbat (si asta inseamna ca reprezentantii sexului tare au de unde alege), eu nu ii consider norocosi. pai la ce bun ca ai 5 femei din care sa alegi…daca oricum 2 dintre ele sunt curve, 1 proasta si cuminte si celelalte 2 sunt curve si proaste!?!? nu vreau sa exagerez, probabil ca sunt rautacioasa acum :D…. hai sa nu fiu rea…. deci din 5 femei o fi una ok..dar devine si aia curva la un moment dat din viata ei, asa ca nu-mi sariti in cap. dupa indelungi cugetari…am ajuns la o concluzie cel putin bizara:e genetic! esti predeterminata genetic, ca femeie, sa fi sau nu curva. exista o gena care se poate manifesta dominant inca de la inceput sau poate avea caracter recesiv, adica iese mai tarziu la iveala, in anumite conditii si sub influenta a diferitor factori :D. and…… as mai avea cateva chestii de spus, dar pt moment i rest my case.

 6. 6

  Utopian said,

  Da, si eu am observat asta… ca de obicei cine e mai curva se manifesta de mica… prietena mea din copilarie se cuplase cu toti baietii de pe strada(si erau vreo 15) in decursul unui an… guess how she is right now? Si am vazut si gene recesive: fete cuminti pana scapa de virginitate… Dar, pentru my sanity, prefer să cred că mai există si fete non-curve si non-recesive:)

 7. 7

  Utopian said,

  ah… si by the way… nu era vorba ca proportia e cam de 55% femei si 45% barbati? De unde 5 femei la un barbat?

 8. 8

  the one and only said,

  cred ca ne luam datele statistice din locuri diferite =))

 9. 9

  Utopian said,

  Cred ca ar trebui sa faci niste concedieri:)) I just googled it… cam 53% femei si 47% barbati… destul cat sa putem zice ca e ingrijorator…
  Pt barbati: nu mai fumati, nu mai beti, nu mai deveniti homosexuali, ca altfel se duce lumea de rapa!!!

 10. 10

  jock said,

  pfuai! greu subiect si delicat! deci pan la urma femeile e curve? au ba?

 11. 11

  Utopian said,

  Dupa statisticile specialistilor nostri(eu si the one and only), se pare ca majoritatea da:)

 12. 12

  Bebe said,

  andreea, imi place cum gandesti! dar ti`am mai zis asta =))=))=))

 13. 13

  Utopian said,

  Mersi, mersi, salutări la Mircea:))

 14. 14

  Bebe said,

  mircea iti transmite (si el) salutari… :D

 15. 15

  Anonim said,

  „Cea mai tare senzatie e când îmi ejaculează pe spate” Hahahhaaha :)) :))

  53% femei ha?? GRAV!
  EU spuneam ca femeile curve si proaste depaseste 95%-99%;)

 16. 16

  Utopian said,

  Procentul de femei curve si proste e direct proportional cu grămada de bani pe care o ai… Eu mă refeream la o sumă decentă… dar probabil că dacă esti miliardar poti ridica procentajul la 95-99%:))

 17. 17

  Bogdan said,

  draga andreea, sper ca nu gresesc cand spun ca iti cauti pireten care sa reactioneze decent si umil la blogul tau, sa incerce chiar sa infirme unele din frazele de mai sus. Lasa femeile in pace si nu mai atenta la proprietatiile lor. :))

  orium foarte frumos scris nu intocmai adevarat

 18. 18

  Utopian said,

  Am reusit deja sa revolutionez lumea… am ajuns sa ma cert cu barbatii: eu zic ca femeile-s proaste si ei zic ca nu, dimpotriva, ei sunt mai prosti(asta a facut-o chiar un prof de la facultate, in timpul unui seminar(la care erau, bineinteles, si studenti) in care am inceput sa discut cu el despre asta).
  Uimitor, dar dacă spun sus si tare ca femeile-s mai tari ca barbatii, barbatii imi sar in cap ca nu-i adevarat… Daca spun ca barbatii sunt mai tari, se intampla la fel:))

 19. 19

  alinutza said,

  barbatzii’s tare confuzi….asta ca sa fiu dragutza si sa nu zic altfel…
  anyway…..sunt de acord cu tine:din pacate e f greu sau aproape imposibil ca 3 fete sau mai multe sa fie prietene…se barfesc,se invidiaza ,se sapa etc,etc….dar si la animale,de obicei femela este mult mai agresiva decat masculul…..provoaca oare estrogenul mai multa agresivitate decat testosteronul?…ramane de elucidat si demonstrat


Comment RSS · TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: