Play,boy!

9679

Azi-noapte am avut insomnii, asa cã am stat pânã undeva pe la 8 dimineata treazã, urmãrind tot felul de reality-show-uri idioate: „Miss Personality„(ceva fotomodele erau puse sã lucreze la vaci si sã facã de mâncare, astfel încât sã impresioneze sãtenii dintr-o Cocomârlã americanã, care mai apoi votau care dintre ele sã iasã); „Couples at war” (cupluri erau puse pe o insulã si împãrtite în tabãra femeilor si tabãra bãrbatilor, si trebuiau sã se dueleze gen „Survivor”); „Cheaters„(varianta originalã a „Trãdati în dragoste” autohton; pe departe cea mai tare fazã a fost când un gay si-a prins prietenul înselându-l, si prima reactie a fost sã-i dea o palmã si sã-i spunã: „You bitch!!!”), ba chiar si ceva show gen „Super Nanny”, doar cã cuplurile erau învãtate cum sã aibã o viatã sexualã mai bunã (cu ocazia asta am aflat si eu cã existã chestii care vibreazã de pus pe limbã si sos cu aromã de ciocolatã pentru sex oral- da, înveti o grãmadã de chestii utile).

Oricum, pe ideea de: „Look at me! I’m the perfect woman, I’m sexy AND stupid!!!”, cel mai tare reality-show vãzut azi-noapte a fost „The girls of the Playboy mansion„. E vorba despre trei blonde care locuiesc cu „Heff” si care sunt, cum ar veni, „preferatele lui”.

Emisiunea începea cu o mare tragedie: urmau sã plece toti 4 în Europa, cu ocazia împlinirii celor 80 de anishori de cãtre „Heff”. Probabil vã întrebati de ce era tragedie… Pãi… aveau doar 24 de ore sã-si facã bagajele, ceea ce era prea putin pentru ele.
Una a hotãrât cã e prea obositor sã-si aleagã haine din dulapul imens, asa cã a decis sã meargã la shopping, sã-si cumpere haine noi, ca sã nu mai treacã prin aceastã traumã.
La a doua din nou a durat ceva vreme, pentru cã trebuia sã-si încerce fiecare pereche de pantaloni în parte (prin „a încerca” rog a nu se întelege sensul propriu, în care încercãm noi haine… nuuuu!… ea se îmbrãca si dupã aceea îsi scutura fundul în oglindã, ca sã vadã cât de bine îi vin „shakin’ that ass”).
La a treia a fost însã tragedia si mai mare… A durat atât de mult împachetatul încât înainte sã plece a trebuit sã-si facã tratament facial, manichiurã, pedichiurã si vopsit de sprâncene deodatã! Imagine that!!!

De aici încolo o sã încerc sã reproduc niste replici din show… bineînteles cã sunau mai bine live, da’ n-am ce sã vã fac

Înainte de plecare, una dintre ele precizeazã:”Ultima datã, Heff a fost în Europa prin anii ’70. Atunci a mers cu un fotomodel si se zvonea cã urmau sã se cãsãtoreascã. Poate acum se va cãsãtori cu mine„. În primul rând mai mergea cu încã 2 domnishoare… Da’ what the heck! Poate se cãsãtoresc toti 4… În al doilea rând, what more can you need la 80 de ani, dupã o viatã de desfrâu, decât sã te stabilesti si tu, ca tot omul, la casa ta?!

Anyways, ajunsi în Londra, cei 4 iau un autocar cu un ghid, care sã-i plimbe prin oras si sã le explice cum stã treaba pe acolo. La un moment dat, are loc urmãtoarea conversatie:
Blonda: Hai sã îi facem o vizitã Reginei.
Ghidul: Regina nu primeste pe nimeni neanuntat… în plus, azi este la o Expozitie de Flori renumitã unde nu are voie sã intre oricine si e pãzitã.
Blonda: Dar cine n-ar vrea sã-l cunoascã pe Heff? În plus, de ce nu ar vrea Regina: el are 80 de ani, ea are 80 de ani… de ce nu ne-ar primi? În plus, si eu am foarte multe în comun cu regina: avem aceeasi rasã de câine si amândouã ne tragem din Marea Britanie.”
În momentul ãla mi-a crescut sufletul la gândul cã regina m-ar primi oricând, doar eu sunt femeie si si ea e femeie… a match made in Heaven! În plus, de ce n-ar vrea sã-i primeascã Regina? Cred cã ea îsi dorea de foarte multã vreme sã fie asociatã cu imaginea Playboy… Mai stii? Poate o pun chiar pe coperta lunii iulie!

Mai târziu, ajung în roata aia enormã din vârful cãreia se vede toatã Londra, si are loc o altã conversatie dragutã:
Blonda: Wow… uite Turnul Londrei… mi-l imaginam mai mare!
Ghidul: Da, e mic pentru cã te uiti de la distantã
Blonda: Wooow… si, uite, aia de acolo e Expozitia de Flori la care e Regina?
Ghidul: Nu, draga mea, ãla e un autobus!”
Nu înceteazã sã mã uimeascã niciodatã gradul de asociere la femei… Cum naiba poti confunda un autobus cu o expozitie?!

And then, ajung în Paris, unde una dintre blonde e din nou interesatã de diversitatea culturalã a orasului, si pune curioasã întrebãri ghidului:
Blonda: Voi nu aveti artificii aici?
Ghidul: Azi nu.
Blonda: Pãi nu, nu azi.. mã refeream asa… dacã aveti pe 4 iulie sau ceva”
Cu sigurantã francezii sãrbãtoresc în fiecare an cu mult fast Ziua Independentei Americii… Ba chiar o tin într-o sãrbãtoare continuã pânã pe 14, când e Ziua Nationalã a Frantei (da’ atunci toatã lumea e mahmurã si nu mai are chef de nimic).

Oricum, tot respectul pentru „Heff”, cã pânã si la 80 de ani îsi permite „dumb blondes” la casa lui (si nu sunt sarcasticã).

Reclame

7 răspunsuri so far »

 1. 1

  jock said,

  io daca ash fi avut insomnii cred ca mai bine bagam un counter! desi nu am jucat de vreo patru ani!

 2. 2

  pablo said,

  Pff, eu si sa n-am insomnii tot m-as baga intr-un counter ;)
  Andrea, great job, nice post! Nu mai citisem de multa vreme de blonde stupide asa ca mi-ai luminat ziua.. inca exista speranta si pentru mine cand imi amintesc ca exista astfel de fiinte.
  Am doar un lucru sa iti reprosez.. se vede ca nu citesti Playboy, deoarece Regina ar merita sa apara in centerfold =p~ La naiba cu coperta ;) Pentru coperta exista eterna noastra blonda: Nicoleta Luciu.

 3. 3

  pol said,

  „buey tu nu intelegi ca… ?”

 4. 4

  Bebe said,

  plai cu boi

 5. 5

  Utopian said,

  @jock, chiar daca nu pare, stai de vorba cu o femeie:)… In cel mai bun caz daca am insomnii ma apuc sa curatz aragazul:)))
  @paul hello there si welcome!:D Să înteleg că atâta timp cât există dumb blondes, we’re saved?:)) Stii ca blondul natural o sa dispara in urmatorii 50 de ani? What will we do then? We’ll be lost!?:))Ah,si sorry pentru incurcatura cu regina… n-am mai citit demult playboy si nu stiu ce update-uri exista acum:P
  @pol blog-ul asta si cu celalalt dinainte sunt bloguri pregatitoare pentru cel despre misoginism, pe care il scriu dupa ce termin cu sesiunea (yeah, e un fel de manipulare a gandirii in timp:)))…Nu de alta, da’ la ala trebuie timp si rabdare, ca it has to be perfect:))
  @bebe poate plai cu vaci, in cazul asta:)

 6. 6

  Bogdan said,

  asta e ultimul care il mai citesc azi, deja simt ca fac abuz, nu am mai ras asa de la Blades of Glory, io unu iti multumesc ca impartasesti cu noi umoul… >:D<

 7. 7

  Utopian said,

  awww >:D<, in sfarsit cineva care ma intelege:))


Comment RSS · TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: