Smile like you mean it

2402

Dorin, a.k.a. „Cuceritoriu”, colegul meu de faculta, a mai adãugat o persoanã de sex feminin la palmares. Nu cã le-as numãra, cã mã si îndoiesc cã I can count that high… dar tipa asta e deosebitã. Ca sã îl citez pe Dorin: „Am întrebat-o: dacã dai de 7 ori cu moneda si de fiecare datã dai ban, când dai a 8-a oarã, care sunt sansele sã dai iar ban? Si ea a zis cã sansele sunt de 80%. Asa mi-am dat seama cã e bunã pentru mine”.

Diana, cã parcã asa o cheamã, e genul de fatã care îsi ascunde prostia în spatele eternului mister feminin, si nu zâmbeste niciodatã, ca nu cumva sã deconspire adevãratele ei sentimente(nu ar mai pãrea interesantã dacã ar sti lumea exact ce o încântã si ce nu).

Prima datã când am cunoscut-o, nu vorbea deloc, decât cu Dorin, si si când vorbea cu el, îi spunea chestiile deosebit de interesante pe care le avea de zis la ureche. Am întrebat-o dacã are secrete, cã era kinda annoying sã stai cu încã 3 oameni la masã, din care 2 se shushotesc. Rãspunsul ei a fost: „esti geloasã?”Da, eram geloasã cã Dumnezeu nu m-a înzestrat cu harul de a vorbi în soaptã si mi-a dat nenorocitii de 7 ani de-acasã la schimb, ca sã nu mã supãr prea tare pe el si sã-l blestem toatã viata.

A doua întâlnire cu ea: în Hard Rock. La masã: eu, Dorin, si Bogdan, un prieten de-al lui Dorin. Bogdan o întreabã: „Cum de ai venit singurã aici?”(adicã cum de n-a mai venit cu vreo pitzipoancã). Ea, bineîntzeles, încercând sã rãmânã învãluitã în aura ei de mister si prostie, spune zâmbind sãgalnic: „Îl las pe Dorin sã rãspundã…” Probabil astea fãceau parte din tehnicile ei secrete de dezvoltare a unei conversatii interesante.

Mai târziu, mi-a explicat cã e la „Mediu în anul 2, la sectia de Mediu… da’ nu facem Mediu… Cã facem Fizicã cuanticã” (probabil a zis materia cea mai flashy dintre toate, cã deh, tre sã impresionezi cumva). Am tot încercat sã pun bazele unei conversatii pe tema asta, cã m-am gândit sã nu fiu a bitch si sã-i dau o sansã, dar s-a deschis cutia Pandorei si mi-a zburat si speranta de pe acolo, kicking and screaming, în momentul în care mi-a spus: „Stii, nu credeam cã existã cineva care vorbeste mai mult decât mine (zisese 2 fraze toatã seara), dar se pare cã tu o faci” ( în traducere liberã „shut up, bitch, or I’m gonna start a cat fight”)… Da, recunosc, talking is my special ability… I’ve got some fucking super powers… Da’ ce-i drept, I’m not God, nu pot dezvolta conversatii cu fiintele limitate…

Am rãsuflat usurati si eu si Bogdan (cu care am comunicat toatã seara prin sms-uri de genul: „dacã crezi cã e proastã, dã din cap”) când a plecat. Bogdan venise de la baie cu mâinile ude cu apã si s-a sters de mine, la care eu am exclamat:”Ewwww… mãcar spalã-te pe mâini dupã ce iesi de la baie„… Moment în care fata s-a ridicat ca arsã si a spus:”Dorin, hai sã mergem, cã aici nu-i de NOI” (pluralul a fost foarte de efect).

Noah, acu, problema mea e: de ce dracu existã fete care fac chestii de genul? Adicã, dacã nu stii ce sanse sunt ca o monedã sã cadã a 8-a oarã cu banul în sus, zici „Lasã-mã, bã, în pace cu prostiile astea… dacã stii rãspunsul si vrei sã te dai destept, fã-o în altã parte, nu vezi cã eu mi-s blondã?”… Si râde si el, râzi si tu, si gata… ai devenit simpaticã fãrã sã pari foarte proastã, si ai si schimbat subiectul, putând dezvolta pe ideea de întrebãri stupide puse degeaba.

Dealtfel, cum poti sã nu ai niciodatã nimic interesant de spus? Spunea un prieten cã existã subiecte abordabile între bãrbati, de fiecare datã când esti în panã de conversatie, gen: fotbal, bere, mâtze torturate, porn si gaming. Tot asa, existã subiecte universale: bãtrânii din troleu, colegii de cãmin, stiri tâmpite la Tv… Adicã, for fuck’s sake, tot ce trebuie sã faci e sã deschizi gura… În plus, dacã esti chiar în panã de idei, poti aborda oricând subiectul: „Vezi ce-am pãtzit azi/acu ceva vreme” sau „OMG! Vezi ce mi-a povestit un prieten…”

Ah… si de ce naiba existã fete care si-ar tãia o mânã decât sã le vadã lumea cu un cosh pe frunte, deasupra ochiului drept, sau ar face pact cu diavolul doar sã nu se împiedice vreodatã pe stradã si sã cadã de pe tocuri în vãzul tuturor? Si dacã totusi se întâmplã, rosesc pânã în vârful urechilor si nu mai ies din casã 2 sãptãmâni (durata medie de uitare la umanoizi). De ce trebuie sã parã tot timpul perfecte, misterioase si feminine si nu pot zice pur si simplu, zâmbind: „Shit happens” de fiecare datã când fac o chestie stupidã sau un simplu „Nu stiu” când habar n-au despre subiectul în discutie.

În plus, de când e interzis prin lege sã zâmbesti cuiva? Sau existã ceva regulã nescrisã care spune cã dacã zâmbesti pari neserios? Scrie undeva cã dacã nu schitezi niciodatã un zâmbet, nimãnui, o sã creadã lumea cã tu ai chestii mai importante care te preocupã, si cã nu te animã orice chestie lumeascã?

Am I the only one that sees this? Nu e mai interesantã o fatã care se împiedicã si râde si dupã asta povesteste la toatã lumea cum se holbau oamenii la ea decât una care stã teapãnã si se preface cã nu s-a întâmplat nimic si probabil când ajunge acasã se apucã de plâns cã si-a stricat reputatia?

Caut rãspunsuri, cã am mari dileme pe tema asta… Cei ce detin mai multe informatii sunt rugati sã sune la 0724 464… Ofer recompensã (recunostinta mea vesnica)!

Reclame

17 răspunsuri so far »

 1. 1

  Zâna Carabină said,

  Tare blogul, puiu mic.
  Faza este ca eu rar dau peste oameni prosti, foarte rar.
  Asta nici nu era proasta, era impresionista.
  Soi si mai rau.

  Despre mine s-a zis ca:
  -vorbesc mult
  -am mereu subiecte
  -cel mai bun lucru la care ma price e vorbitul (eu as zice ca sexul, dar ma rog:))
  -ca am voce melodica, cadentzata si accent fain, de ardelean.

  Daca vrei sa te convingi again, hai sa iesim undeva pana termini sesiunea.

 2. 2

  Utopian said,

  Mie mi s-a zis ca ma impun prin voce si ca orice as zice eu, suna distractiv (astea 2 se cam bat cap in cap… da’ noah…). În plus, mi s-a zis că tre să învăt să mai zic câte un „no” din când în când, că vorbesc repede si par olteancă/moldoveancă, si-mi dezamăgesc genele molcome:))
  Si eu vroiam să te scot în oras, da’ am zis că stau să treacă sesiunea, că:
  1) nu am bani
  2) vreau să intru la buget si tre să stau să-mi tocesc coatele că am materii precum economie si logică, la care îmi rod unghiile la fiecare 2 rânduri citite
  3) tre să fiu hodinită, că la birting (varianta mea de clubbing) nu pot iesi cu ochii cât cepele după 2 nopti nedormite
  Oricum, vorbim după sesiune că am rămas datoare cu un cărat prin crâsme:P

 3. 3

  the one and only said,

  he he…fain blogul asta :D…. cunosc specimene din astea… cata frunza, cata iarba vorba poetului :))…. din pacate!!! d’eh…traiesc in bucuresti…si asta imi ocupa tot timpul!! (varianta adaptata)

 4. 4

  Luli said,

  uaauauu, exact ca in filmele cu prosti. eu n-as fi crezut ca exista exemplare de genul asta, ca sa fiu sincera. dar par fascinante :))

 5. 5

  Bebe said,

  concluzia finala la subiectul „io ce`as face cu o parapanta” (ca cea despre care ai scris mai sus) la care am ajuns cu prietenii este urmatoarea: as duce`o la un club de fitze, am bea o apa plata cu lamaia dupa care as invita`o la „vila” mea din feleac (sau undeva cat mai departe de cluj). ajungem acolo, dam sa intram pe poarta…moment la care observ ca mi`am „uitat” cheile de la intrare in masina si o rog frumos sa ma astepte pana ma duc sa iau cheile. ma urc frumos in masina si o las sa o manance lupii !!!

  ps: anotimp ideal – IARNA (lupii`s mai infometati)

 6. 6

  Utopian said,

  @ Vama Veche(e prea lung numele tau, asa ca de acu incolo cand iti raspund, sa stii ca asta esti tu:P)… mda… am fost si eu prin Bucuresti… si ma uitam ca un copil in vitrina la marea de prostie care e pe acolo(don’t get me wrong, cunosc si oameni foarte ok din Bucuresti, da’ sunt si o gramada cum rar vezi pe la noi)
  @ Luli Da, chiar ziceam ca avand in vedere mediul prin care ma invart tind sa uit ca exista asa ceva… da’ se gaseste tot timpul cate cineva care sa ma trezeasca la realitate
  @ Bebe Hai, Bebe, ca stim ca nu-i asa… Ca doar am avut de-a face cu proaste la viata noastra, nu-i asa?:P… Singura chestioe care imi vine acum in minte e:”Atunci potzi sa ma pupi linistita in fund”(hope you can remember what I’m talkin’ ‘bout)

 7. 7

  pol said,

  @bebe tu esti gay omule ? :)))

  acu ceva vreme o minte luminata mi-a spus o chestie: „omule tu nu pricepi ca pisda nu are scoala ?”, ce deducem de aici ?

 8. 8

  Utopian said,

  Nush, că e prea elevată propozitia pentru mine si nu reusesc sa pătrund în profunzimea ei :))

 9. 9

  Bebe said,

  @ pol
  doamne fereste !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  la concluzia asta am ajuns cu niste prieteni dupa o anumita cantitate de bere…dar poti sa`i zici si „brainstorming” daca vrei
  + femeie urata nu exista doar bautura putina!
  da` fufele alea merita sa fie mancati de lupi (sau macar sa danseze cu ei)

 10. 10

  pol said,

  @bebe
  „omule tu nu pricepi… ?” :))))

 11. 11

  Utopian said,

  ok, pol, just give me your number si o să încerc să-l dau mai departe la câte-o bombonică de-asta dacă mai întâlnesc vreuna:P Cred că abia acum am pătruns profunzimea ideii tale…Astea-s genul de fete cu care te porti ca ăia de la C.I.A.: stiti doar voi doi de relatie, dar nimeni altcineva: nu o prezinti prietenilor si Doamne fereste nu o prezinti alor tăi!… Echivalentul la, ca să citez un mare om de cultură (da, vero:P):”plante cu pizdă”.
  So.. did I get it right?:D

 12. 12

  Utopian said,

  And by the way, Bebe, în societatea românească de azi poti să recunosti linistit că esti gay, fără să-ti faci probleme că o să fii marginalizat:P În cazul în care ai ceva de spus, o să te sustin:))
  Asta doar asa, ca idee:P (pentru că ti-ai bătut joc de study session-ul meu de sâmbătă, porcu’ dracu’:P)

 13. 13

  Bebe said,

  „study session”…asa`i zice mai nou?!? oricum, ne`am distrat pe cinste cu sebi si cu mita de elementul cheie din s.s.-ul tau!

  @pol
  nu pricep, mah, nu pricep…ce sa`i fac?!? nu ma duce capu`!

 14. 14

  Utopian said,

  mda… chiar când m-am ridicat de la masă ăsta a fost primul gând: că de cum ies pe usa aia o să începeti să bârfiti intens…. Guess I was wrong about that, ha?:))

 15. 15

  Oanamaria said,

  uaaai! pai eu tătă ziua dau de pămnt şi fara tocuri! alea mi-ar mai lipsi! :)) da’ stii ce ma intreb io? cat de dastepti is oamenii care umbla cu astfel de creaturi?? adica stiu ca ei altceva vor de la aceste „plantute”, cum ai zis..:D dar totusi, frate, nu te plictisesti cu asa ceva langa tine?!

 16. 16

  Utopian said,

  Sincer, mă întreb aceeasi chestie… Adică noah… you fuck… ok… da’ înainte si imediat după tot tre să interactionezi cu ele…
  Aaaa… si tineam neaparat să zic asta: azi mi-a zis vară-mea de o replică dintr-un film si m-am gândit automat că e descrierea perfectă a tipelor de genul:”Dacă ar avea creierul de ciocolată, nu ar reusi să umple nici măcar un Boni-Bon”(sper că stiti cum sunt bomboanele alea:))


Comment RSS · TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: