Complete idiot’s guide to happiness – part I

508c

Nu stiu câti dintre voi stiu de grãmada de cãrti cu „Complete idiot’s guide to…”, care e foarte la modã prin Statele Unite, shi mai nou shi pe la noi. Gãsesti ghiduri pentru Windows, advertising, editare de filme… cam tot… Ei bine, eu m-am gândit sã fac „Complete idiot’s guide to happiness”, în 2 pãrti: pentru femei si pentru bãrbati.

Azi o sã tratez problema femeilor (partea întâi a ghidului).

Prin urmare, iatã ce trebuie sã facã o femeie pentru a fi fericitã, expus în 11 pasi:

1) Nu te cupla cu tipi care îti spun de la început cã au prietene de 1 an jumate, în speranta cã o sã te iubeascã cu adevãrat si o sã-i dea papucii proastei din 2 timpi si 3 miscãri

2) Nu povesti cu toatã dezinvoltura de care esti în stare despre cele mai perverse chestii pe care le-ai fãcut

3) În cazul în care nu se respectã punctul 2, nu fii supãratã când lumea zice cã esti curvã

4) Dacã te-ai despãrtit de iubirea vietii tale, nu sta încuiatã în casã mâncând înghetatã si ciocolatã, în speranta cã o sã te simti mai bine. Faptul cã devii mare si grasã nu te va ajuta în viitor.

5) În cazul expus la punctul 4, nu începe sã dai telefoane fostului si sã urli/plângi, în speranta cã i se face milã si se întoarce… nu suna nici mãcar în ideea cã o sã te descarci… În cel mai bun caz o sã îti închidã. În cel mai rãu caz o sã vinã un nene si o sã-ti dea o cãmasã drãgutã, albã si cu mâneci lungi (chestie pe care tu NU o s-o suporti, pentru cã o sã fii îmbrãcatã la fel ca toti ceilalti din spital, si nu vei mai fi trendy).

6) Nu sta în casã când esti în pragul unei depresii. Iesi în oras.

7) Dacã iesi în oras, nu iesi cu prietenele tale pe care o sã le plictisesti pânã la moarte cu problemele existentiale. Într-adevãr, în loc sã îti înfigã o sosetã în gurã, vor zice cã ai dreptate, si cã ,,porcu’ dracu’ ” poartã toatã vina, si îti va face bine la ego… dar, cu toate astea, nu o sã rezolvi nimic.

8) Dacã iesi în oras, iesi cu bãieti.
8′) Bãieti înseamnã amici buni, pe care îi doare în organul de reproducere bãrbãtesc de problemele tale si de viatã, si NU ex-boyfrienzi.
8″) Vorbeste cu ei despre toate prostiile (masini, sumo, wrestling, fotbal, piulitze), si nu despre faptul cã ai fost ban-atã sentimental. Asta te va ajuta sã te deconectezi.

9) Nu îti plezni machiaj strident si fustã scurtã în speranta cã o sã te vadã ex-ul si o sã-i parã rãu. Cel mai bun efect pe care poti sã-l obtii astfel e: „Aia e fosta mea prietenã. Si da, ne-am futut. EU i-am dat papucii. Am I cool or what?”

10)Nu te începe sã agãtzi toti mârlanii si betivii care îti ies în cale, nici pentru a-l face gelos, nici pentru a-l uita. Poate cã o sã-l faci gelos, dar nu o sã mai vrea sã vã împãcati când o sã afle cã ai sifilis. Si chiar dacã îl uiti pe fostul, n-o sã-l uiti niciodatã pe mârlanul intermediar, care ti-a dat gonoree.

11) În cazul în care nu reusesti sã-ti gãsesti nicicum ,,perechea”, ar trebui sã te gândesti serios la ceea ce spui bãrbatilor. Chestii de genul: ,,Eu n-am avut niciodatã un prieten si cred cã sunt urâtã si proastã” au de obicei efectul: ,,I didn’t quite see that, but now that you mention it… You really are!!!” asupra tipilor.

Astea fiind zise, sper cã veti urma îndeaproape sfaturile cuprinse în acest capitol.

P.S. Spread the word! Make the whole world happy!

Reclame

4 răspunsuri so far »

 1. 1

  splendorA said,

  eh, ca o femeie parasita care inca il iubeste o sa si faca toate astea :-j. sfaturile nu-si au rostu in situatii de genu asta

 2. 2

  sebi said,

  looking forward to part 2

 3. 3

  Utopian said,

  @splendora Nu neaparat… eu speram ca sfaturile de mai sus sa ajute femeile sa-si dea seama de cat de penibile sunt in anumite situatzii… adica noah… alea de mai sus sunt chiar concluzii din experienta personala

  @sebi tune in tomorrow for part II:)) And be happy!:))

 4. 4

  sebi said,

  yes!..

  sitting on the edge of my seat and staring at the screen…. waiting..


Comment RSS · TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: